Öğrenci Listeleme

Excel Vers. ve Dili
2010
Bir okulda müdür yardımcısıyım, öğrenci bilgilerinden oluşan data sayfasındaki verilerden otomatik raporlar oluşturmak istiyorum derdimi eklediğim dosyada daha iyi anlattığımı düşünüyorum. yardım ederseniz sevinirim. Özet olarak seçilen kriterlere göre rapor hazırlayacak bir program olacak bu.. Çok uğraştım ama olmadı...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010
ilginize teşekkür ederim ama sanırım derdimi anlatamadım size sadece servis şöförü değil söz konusu olan bu kriterler değişebilir.
Süz ile oluşturacağımız her türlü kombinasyonun rapor sayfasına aktarılması benim derdim. Ancak bu aktarmada sadece istediğim başlıkların olmasını istiyorum.
Mesela 8/A sınıfındaki Malkoca'lı çocukların erkek olanlarının Rapor sayfasına istediğim başlıklarla (adı, soyadı, baba adı yada ad, soyadı, tc kimliği, bab adı gibi tercihe bağlı başlıklar) aktarılmasını istiyorum. Eğer olursa çok makbule geçecek...:)

Muhammet Okumuş

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
Sorunuzu anladım. Kaç tane kriter olacak?(okul no, sınıf, şube, tc, adı soyadı ,cins, doğum tar, köyü, baba adı, baba tel, ana adı, servis plaka, servis şöförü bunların hepsi olacak mı?)

Excel Vers. ve Dili
2010
Günaydın, Bu kriterlerin hepsi olabileceği gibi gerekliliğine göre sayısı değişebilir. (2-3-5-6 vs.)

Muhammet Okumuş

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
Hocam dosyayı inceleyiniz. Tara düğmesini yeni kayıt eklediğiniz zaman kullanınız.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Muhammet Okumuş

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
Dosyanıza bir tane dosya daha ekledim. O dosya ile benzersiz liste oluşturup [r2:ae255] hücrelerini kopyalayıp, okul dosyanızın [r2:ae255] hücrelerine yapıştırın.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2010
Teşekkür ederim

ben bu konuda çok acemi kaldım... Excel biliyorum sanıyordum ama bilmiyormuşum. Sanırım istediğim şeyin ne olduğunu anladınız Eğer konuyla ilgili çok amaçlı bir raporlama programı hazırlayabilirseniz sadece bana değil eğitim camiasına büyük bir iyilik yapmış olacaksınız... İlginiz için çok teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
2010
Çok oldum ama...

ekteki dosyaya bir bakarsanız neler yapmaya çalışıp yapamadığımı göreceksiniz... Eğer bir okul programı çıkarabilirsek özverinizle çok mutlu olacağım..

Ekli dosyalar

Muhammet Okumuş

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
Hocam tam olarak ne istediğinizi anlayamadım. Ne yapılmasını istiyorsunuz?

Muhammet Okumuş

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
Hocam dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar