ölçüte göre toplam alma

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
merhaba arkadaşlar excelde bi kaç rapor hazırlamaya çalışıyorum fakat doğru formülleri yerleştiremedim..dosya içinde toplamlar alıcam ama bunu hücere ismi değil de metin olarak yazmak istiyorum konujyla ilgili dosya ve açıklama ekte mevcut yardımcı olursanız çok sevinirim..

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
teşekkür ederim ömer bey istediklerimin bi ksmını buradan karşıladım yanlız iki tarih arası yada tek bi tarih aralıpı aylık ve ya haftalık toplamları nasıl alacağımı bulamadım

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
teşekkür ederim ömer bey istediklerimin bi ksmını buradan karşıladım yanlız iki tarih arası yada tek bi tarih aralıpı aylık ve ya haftalık toplamları nasıl alacağımı bulamadım
Sorunuzu tam olarak anlayamadım. Küçük bir örnek ekledim, istediğiniz bu mu?

.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Aslında bunun gibi ama tam olarak benim eklemiş olduğum dosyadaki verilerin haftalık ve aylık toplamlarınıda almak istiyorum o dosya üzerinden uygulayacak olursam nasıl uygulayabilirim
çok teşekkürler uğraşınız için

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Dosyanızdan ne yapmak istediğinizi anlamadığım için ben bir dosya eklemiştim. Eklediğiniz dosya karışık ve yetersiz açıklamalı olmuş. Daha sade ve ne istediğinizi detaylı anlatan bir dosya eklerseniz yardımcı olmaya çalışırım..

.