ön sipariş maliyetlendırme

kakara

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2016 plus
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-12-2025

merhaba ustadlarım ekte gönderdıgım lınk vıdyosunda istedıgım maliyet hesaplama dosyası mevcuttur. link göndermemın sebebı sıze anlatırken yanlıs anlatmamak içindi

programda stok takıbı devırler ve sayım var ben onların hıcbırını ıstemıyorum ıstemıyorum. sadece depo dan secıp cıkarma yapıcak ve 3 ayrı depo olucak . sectıgım urunlerın fıyatları olucak, belırledıgım bır kar oranı ıle bana toplam tutar verıcek, bı ana grup secenegıyle benım belırttıgım adet altında uretım yapılamıcak.

aslında tam olarak sızlerden yardım olarak ıstedıgım bır form uzerınden recete olusturucam o receteyı anlık olarak ekleme ya da cıkarma yapabılecegım yapılan recetelerın belırlı adet altında yapılamıyacagı ve onayladıgım recetenın sıparıs sayfasına aktarımı pespese sayfaya aktardıgım recetlerın toplamda bır sıparıse dönusmesı

elınızde buna yakın bır dosya varsada paylaşmanızı rıca ederım. ilginiz için şimdiden tesekkurler

kakara

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2016 plus
19-12-2025
üstadlarım elinizde maliyetlendirme ile ilgili çalışma varsa paylaşırsanız cok sevınırım ilginiz için şimdiden tesekkurler

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Forumda buna benzer konuları araştırıp örnek dosya varsa bakabilirsiniz. Bulamazsanız kendinizin kullandığı ya da hazırladığınız dosyayı geliştirmek üzere burada paylaşıp eksik/hatalı yerler için yardım isteyebilirsiniz.

kakara

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2016 plus
19-12-2025
@YUSUF44 ustadım verdıgım örnektekı gıbı yapamadım ama kendıme bır sablon hazırlamaya uıgrasıyorum. forumda tum konuları arastırdım ınanın ıstedıgıme yakın bırseyler bıle bulamadım malesef ama hazırladım sablonu bıtırınce sızlerınde yardımıyla guzel bır çalışma çıkıcak işallah ılgınız ıcın tesekkur ederım dosyam bıttıgınde sızlerle bu baslıkta paylaşıp tekrar yardımlarınızı ısteyecegım.