Önceki Sayfadan Veri Alma

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
bu benim hazırladığım basit bir istasyon hesap alma programı. fakat excel kullanmayı pek bilmediğim için eksik taraflar var.
nisan1 sayfasındaki son sayaçların nisan2 sayfasında otomotik olarak ilk sayaç numarası olmasını istiyorum. ayrıca nisan1 deki net kasanın nisan 2 ye dünden devir diye yansımasını istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden çok tşk ederim.

Ekli dosyalar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Örnek olarak yazıyorum.

2 Nisan sayfasında herhangi bir hücreye aşağıdaki formülü yazarsanız bir önceki günün sayfasında B59 hücresindeki değeri görebilirsiniz. Formülde B59 yazan bölgeyi bu mantıkla kendinize göre uyarlayabilirsiniz. Aynı formülü yeni açacağınız 3 Nisan sayfasına uygularsanız 2 Nisan sayfasından veri alacaktır.

Kod:
=DOLAYLI("'"&METNEÇEVİR(SAĞDAN(HÜCRE("DosyaAdı";A1);UZUNLUK(HÜCRE(
"DosyaAdı";A1))-MBUL("]";HÜCRE("DosyaAdı";A1);1))-1;"g aaaa")&"'![COLOR=red][B]B59[/B][/COLOR]")
.

Excel Vers. ve Dili
2007 Excel Türkçe
Bende soruyu anladığım kadarı ile düzeltmeye çalıştım.Yıldırım bunu incele bakalım.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
ilginize çok teşekkür ederim arkadaşlar. ömer arkadaşımın gönderdiği formül işimi halletmeme yetti. yağızbaba senin gönderdiğin iletiyi açamadım ama ilgine çok tşk ederim. saygılar....