Özel Bir veri girişi ve sorgusu

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
2007 Türkçe
2010 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
21-03-2024
Ekte verdiğim dosyada bir kısmı gözümekte. Kısaca istediğim şu 5 sayfalık bir excel dosyası buraya girilecek veriler yıl boyunca yaklaşık 15000 satırı bulmakta ve verigirişini yapan hatalı bir veri girdiği zaman toplamlar tutmamakta. Giriş yapmak için bir user form lazım ama formda giriş yaptıktan sonra hep bir alt satıra geçecek. Diğer sorun ise dolar, avro, YTL ve paund ayrı sayfalara düşmak zorunda. 5. sayfada ise toplamlar olması gerekli. Birde Aynı veriler için sorgu olması gerekli. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.
Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
2007 Türkçe
2010 Türkçe
21-03-2024
Arkadaşlar bilemiyorum belki zor bir şey istedim. Ama makro ve VBA hakkında bilgim yok ve bu söylediğim benim işime çok yarayacak. Bunun benzerini ben eski vergi iade formlarında görmüştüm. Lütfen yapabilen varsa yardım etsin.

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
Sayın meybes

Arkadaşlar bilemiyorum belki zor bir şey istedim. Ama makro ve VBA hakkında bilgim yok ve bu söylediğim benim işime çok yarayacak. Bunun benzerini ben eski vergi iade formlarında görmüştüm. Lütfen yapabilen varsa yardım etsin.
anladığım kadarıyla örnek bir dosya hazırlamaya çalıştım, fakat çok fazla test etme imkanım olmadı incelermisiniz

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
2007 Türkçe
2010 Türkçe
21-03-2024
Sayın Brain,

ilgin için teşekkür ederim. güzel olmuş. Teşekkür ederim. Sadece tüm bilgileri silip sıfırdan başlamak istediğinde hata vermekte muhakkak ilk satırı dolu istiyor.
Bu arada internet bağlantım problemli bu sebepten zor cevap yazıyorum ve geç oluyor Kusura Bakma.

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
Sayın metbes

Sayın Brain,

ilgin için teşekkür ederim. güzel olmuş. Teşekkür ederim. Sadece tüm bilgileri silip sıfırdan başlamak istediğinde hata vermekte muhakkak ilk satırı dolu istiyor.
Bu arada internet bağlantım problemli bu sebepten zor cevap yazıyorum ve geç oluyor Kusura Bakma.
evet haklısınız bir şey gözümden kaçmış dosyayı düzelttim tekrar gönderiyorum.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
2007 Türkçe
2010 Türkçe
21-03-2024
teşekkür ederim size çok zahmet verdim.

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
2007 Türkçe
2010 Türkçe
21-03-2024
rica ederim ne demek, umarım istediğiniz gibi olmuştur, iyi çalışmalar dilerim.
istediğim gibi olmuş bir sorum olacak kaydetten sonra bilgiler silin miyor ben sitedeki şaban hocanın pdf dosyasından okuyabildiğim ve anladığım kadarı ile ek yapmak istedim lakin end If hatası veriyor galiba yanlış yere ekliyorum. nereye ekleme yapacağımı söylerseniz ben eklemeyi yaparım.

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
istediğim gibi olmuş bir sorum olacak kaydetten sonra bilgiler silin miyor ben sitedeki şaban hocanın pdf dosyasından okuyabildiğim ve anladığım kadarı ile ek yapmak istedim lakin end If hatası veriyor galiba yanlış yere ekliyorum. nereye ekleme yapacağımı söylerseniz ben eklemeyi yaparım.
yeni dosyanız ektedir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
2007 Türkçe
2010 Türkçe
21-03-2024
Ya çok özür dilerim ben tekrardan yapmanızı istememiştim. Size karşı çok mahçup oldum. Tekrardan çok amaçoook teşekkür ederim. Elinize kolunuza sağlık.

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
Ya çok özür dilerim ben tekrardan yapmanızı istememiştim. Size karşı çok mahçup oldum. Tekrardan çok amaçoook teşekkür ederim. Elinize kolunuza sağlık.
rica ederim, burada hepimizin amacı problemleri çözmeye çalışmaktır, yine problem yaşarsanız lütfen belirtin, ben görmesem bile diğer arkadaşlar elinden gelen yardımı göstereceklerdir, iyi çalışmalar dilerim.