modoste
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft OFFİCE Ev ve İş 2019 TR
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 18-03-2025
Merhaba sayın hocalarım
daha önce özel hücre biçimlendirme şekilleriyle ilgili sorular sorup gerekli cevapları alıyodum ve bi hocamız galiba nejdet hocamız özel hücre biçimleri diye bi link göndermişti bana ama format atınca bilgisayara kaybettim
o linki tekrar gönderebilirmisiniz
sorum a cevap orda belki vardı ama burdan sormak zorundayım
özel hücre biçmlendirme ekranında
[>0]#.##0,00;[=0]"";General yazıp o hücrede sonuc sıfır olcaksa boş gösteriyodu ve sonuc sıfırdan büyükse virgülden sonra 2 haneli alıyodu
bugün bi çalışmamda
[>0]#.##0,00;[<0]-#.##0,00;[=0]"" yazdığımda hata uyarısı aldım
hücrede cevap pozitifte negatifte sıfırda çıkabiliyo
o özel hücre biçimlendirme anlatımında galiba pozitif değer;negatif değer;metin biçimi yazıyodu yanlış hatırlamıyosam sayıların 3 koşuluda (büyük küçük sıfır)
nasıl biçimleriz.
daha önce özel hücre biçimlendirme şekilleriyle ilgili sorular sorup gerekli cevapları alıyodum ve bi hocamız galiba nejdet hocamız özel hücre biçimleri diye bi link göndermişti bana ama format atınca bilgisayara kaybettim
o linki tekrar gönderebilirmisiniz
sorum a cevap orda belki vardı ama burdan sormak zorundayım
özel hücre biçmlendirme ekranında
[>0]#.##0,00;[=0]"";General yazıp o hücrede sonuc sıfır olcaksa boş gösteriyodu ve sonuc sıfırdan büyükse virgülden sonra 2 haneli alıyodu
bugün bi çalışmamda
[>0]#.##0,00;[<0]-#.##0,00;[=0]"" yazdığımda hata uyarısı aldım
hücrede cevap pozitifte negatifte sıfırda çıkabiliyo
o özel hücre biçimlendirme anlatımında galiba pozitif değer;negatif değer;metin biçimi yazıyodu yanlış hatırlamıyosam sayıların 3 koşuluda (büyük küçük sıfır)
nasıl biçimleriz.