Özel Kesinti istemeyenler sıfır geçmesi

Excel Vers. ve Dili
excell 2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
28-12-2023
arkadaşlar
mevcut personelimizin çok olması nedeni ile maaştan çok bazı kesintiler beri uğraştırıyor zamanımı alıyor.
bu nedenle konu ile ilgili açıklamaları ekli örnektedir.
yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007,2010
Sorunuzun ilk kısmını hallettim, ikinci kısmını ise çok açıklayıcı olmadığınızdan dolayı anlayamadım. tabloyu revize ettim, bence bu şekilde kullansanız daha yararlı olur, ben olsam böyle yapardım. naçizane fikrim. dosya ektedir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excell 2003
28-12-2023
Sorunuzun ilk kısmını hallettim, ikinci kısmını ise çok açıklayıcı olmadığınızdan dolayı anlayamadım. tabloyu revize ettim, bence bu şekilde kullansanız daha yararlı olur, ben olsam böyle yapardım. naçizane fikrim. dosya ektedir.
sayın quesh ilginize teşekkür ederim
personelimizin sayısı fazla ve gelen giden çok oluyor. bu nedenle kesinti yapılmamasını isteyenleri sabitleyerek. çözüm bulma yolundayım.
daha farklı bir çözümde oluşturabilirsiniz.
bunedenle tüm personel adı altında bir çalışma sayfası yaptım. her ay bu liste güncelleneceği için.

Excel Vers. ve Dili
excell 2003
28-12-2023
arkadaşlar ;
personelimizin sayısı fazla ve gelen giden çok oluyor. bu nedenle kesinti yapılmamasını isteyenleri sabitleyerek. çözüm bulma yolundayım.
daha farklı bir çözümde oluşturabilirsiniz.
bunedenle tüm personel adı altında bir çalışma sayfası yaptım. her ay bu liste güncelleneceği için.
gerekli yardımlarınızı bekliyorum