Özet Tablo Düzeni

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Merhaba arkadaşlar,
Özet tabloda sütunlardaki verileri liste halinde dökmek istiyorum.
Şöyle açıklayayım;
Satıra müşterileri attıktan sonra, sütun etiketlerine eklediğim her alanın liste şeklinde sıralanmasını istiyorum. Ayarlarını karıştırdım ama bulamadım. Çok basit bir şeyi gözden kaçırdığımı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Burada bahseden arkadaşın isteğine benzer bir şey.
http://www.excel.web.tr/f50/zet-tablo-sutun-verileri-duzenleme-t93775/post520509.html

Muzaffer Ali

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
eklediğiniz foto tablonuzun ilk hali olmalı. Eğer bir de olmasını istediğiniz şekil için bir foto koyarsanız kesinlikle cevap alırsınız. Yada örnek bir dosya ekleyin.

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
dalgalıkur,
eklediğim foto olmasını istediğim hali aslında, resimde her müşteriden 1 tane göstermişim ama aynı müşterinin 1'den çok daha fazla kayıdı var. Özet tablo elde etmek istediğim sonucu sağlıyor ama dediğim gibi satıra sadece müşterilerin isimlerini vericem sütunlara ise eklediklerim sadece başlık olarak gelmeli.

Misal, yılı sütunlara eklediğimde 2007, 2008, 2009 un sütun başlıkları olmasını değil müşterilerin isimlerinin karşısına gelmesini istiyorum.

Şimdi diyebilirsiniz özet tablonun ne anlamı kaldı diye ama istediğim şeyi yapmak için bir sürü formülü kullanmam gerekiyor, özet tbaloda eğer bu ayarı yaparsam halletmiş oluyorum kolayca.

Muzaffer Ali

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
Sorunuzu anlamakta güçlük çektiğim için sizden ikinci bir foto istedim. Ben şahsen ikinci açıklamanızı okuyunca da tam olarak yapmak istediğinizi anlamadım.
Tablomun önceki hali şu diyerek ekleyeceğiniz bir foto ve olmasını istediğim hali de şu diyerek ekleyeceğiniz ikinci foto sorunuzu net anlamamıza yarayacak. Yada bir excel dosyasında örnekler yaparak buraya eklerseniz de olur.
Kolay gelsin