özet tablo hatası

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
arkadaşlar dosyam özet tablo hatası veriyo ve kayıtlı verilerime ulaşamıyorum lütfen acil yardım

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?>
- <recoveryLog xmlns="http://schemas.openxmlformats.org/spreadsheetml/2006/main">
<logFileName>error028480_01.xml</logFileName>
<summary>'C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\BİTLİS-KARABÜK.xls' dosyasında hata algılandı</summary>
- <additionalInfo>
<info>'[BİTLİS-KARABÜK.xls]CMST' üzerindeki 'Özet Tablo 1' Özet Tablo raporu bütünlük sorunları nedeniyle yok sayıldı.</info>
<info>'[BİTLİS-KARABÜK.xls]CSAÖ' üzerindeki 'Özet Tablo 1' Özet Tablo raporu bütünlük sorunları nedeniyle yok sayıldı.</info>
<info>'[BİTLİS-KARABÜK.xls]AGD' üzerindeki 'Özet Tablo 1' Özet Tablo raporu bütünlük sorunları nedeniyle yok sayıldı.</info>
<info>'[BİTLİS-KARABÜK.xls]DD' üzerindeki 'Özet Tablo 2' Özet Tablo raporu bütünlük sorunları nedeniyle yok sayıldı.</info>
</additionalInfo>
</recoveryLog>

usubaykan

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ev : Office Excel 2003
İş : Office Excel 2003
arkadaşlar dosyam özet tablo hatası veriyo ve kayıtlı verilerime ulaşamıyorum lütfen acil yardım

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?>
- <recoveryLog xmlns="http://schemas.openxmlformats.org/spreadsheetml/2006/main">
<logFileName>error028480_01.xml</logFileName>
<summary>'C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\BİTLİS-KARABÜK.xls' dosyasında hata algılandı</summary>
- <additionalInfo>
<info>'[BİTLİS-KARABÜK.xls]CMST' üzerindeki 'Özet Tablo 1' Özet Tablo raporu bütünlük sorunları nedeniyle yok sayıldı.</info>
<info>'[BİTLİS-KARABÜK.xls]CSAÖ' üzerindeki 'Özet Tablo 1' Özet Tablo raporu bütünlük sorunları nedeniyle yok sayıldı.</info>
<info>'[BİTLİS-KARABÜK.xls]AGD' üzerindeki 'Özet Tablo 1' Özet Tablo raporu bütünlük sorunları nedeniyle yok sayıldı.</info>
<info>'[BİTLİS-KARABÜK.xls]DD' üzerindeki 'Özet Tablo 2' Özet Tablo raporu bütünlük sorunları nedeniyle yok sayıldı.</info>
</additionalInfo>
</recoveryLog>
Dosyanızın boyutu yüksek değilse eklermisiniz. İlgili hatanın nerden kaynaklandığını bulmak ve çözüme ulaştırmak daha hızlı olur.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
dosyayı ekledim kasa giriş çıkış kısmı benim için önemli olan sayfa koruma şifresi 2 side 1907

usubaykan

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ev : Office Excel 2003
İş : Office Excel 2003
dosyayı ekledim kasa giriş çıkış kısmı benim için önemli olan sayfa koruma şifresi 2 side 1907
Merhaba;

Sizin göndermiş olduğunuz dosyada ben hiçbir sayfasında özet tablo göremedim. Siz özet tabloyu neye göre oluşturdunuz ? Yada daha oluşturulmuş özet tablolarınız silinmiş olabilir mi?

Not: Sayfalarınızı görünür yaparsanız daha hızlı sonuca ulaşırsınız.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
bilemiyorum ama bu hatayı veriyo ve kaydettiğim verilere ulaşamıyorum