arkadaşlar, bilmiyorum sorunumu anlaşılır şekilde anlatabildimmi inşallah anlaşılırdır.çünkü, engüzel çözüm sorunu en iyi anlatıkdan sonra gelir.
farklı çözümler dileğiyle şimdiden teşekkürler.
sayın levent menteşoğlu çok teşekkür ediyorum
tam istediğim gibi ama ben bunu başka excel sayfaların da nasıl kullanacağım. eğer makrolarla alakalıysa o konuda hiç bilgim yok birde açarken makro güveliğini en düşük seviyeye getirerek açtım. başka yolu varmıydı. sorumun geneliyle alakalı başka önerileriniz olursa lütfen belirtin.
cevapınız çok faydalı oldu elinize emeğinize saygılar
Evet makroyla çözülmüştür. Makro seviyesini düşük tutmanız gerekirdi bunu doğru yapmışsınız. Bu istediğiniz fonksiyonlarlada çözülüür ancak veri sayınız fazlaysa yavaş çalışacaktır. Makronun orijinal dosyanıza uygulanmasında sıkıntı çekerseniz gerçek verileri değiştirerek bir örneğini ekleyin onun üzerinden bir düzenleme yapalım.
şöyle yapmayı düşünüyorum. ben uygulamayı ayda 1 kullanacağım. gereken bilgileri başka sayfada hazırlayıp kopyalayarak burada düzenleyip tekrar kopyalayıp diğer sayfalarda işlemlere devam edersem ve bu sayfayla başka hiç oynamasam nasıl olur
tekrar teşekkürler
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.