Özet Tablo

Excel Vers. ve Dili
2002-TÜRKÇE
Ekteki özet tablo hakkında yardımını rica ediyorum.Sorum özet tablonun en üstünde

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Ekte dosya yok !

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Dosya gönderme işlem sırası aşağıdaki gibidir.

1-Mesajınızı göndermek ve dosyanızı eklemek için "Post Replay" butonuna basın.

2-Mesaj kutusunun altında "Eklentileri Yönet" butonuna basın.

3-Açılan pencerede "Gözat" butonu ile dosyanızı seçin ve "Upload" butonuna ve basın.

4-Dosya yüklendikten sonra pencereyi kapatın.

5-Mesajınızı göndermek için "Yanıtı Gönder" butonuna basın.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Dosya kapasiteniz 500 kb tı geçerse ekleyemezsiniz. Bu durumda zip veya rar olarak sıkıştırarak ekleyin.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Selamlar,

Ekteki dosyayı incelermisiniz.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
"Eklentileri Yönet" Bende bu yok.

"Mesaj Simgeleri"

"İlave seçenekler"

bununiçinde:

"Çeşitli Seçenekler"
"Dosya(lar) Ekle" aktif değil.

"Konu Aboneliği"

"Konuyu Oyla"

Var. "Eklentileri Yönet" yok.

Excel Vers. ve Dili
2002-TÜRKÇE
D

Sayın Formdaşlar süpersiniz ben 1 gün uğraştım yapamadım bunun nasıl yapıldığını anlatan bir video anlatımı var mı veya nasıl yapıldığı adım adım ilginizden dolayı teşekkür ederim.daha çok öğrenecek çok şeyler var çok

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Selamlar,

Aşağıda kısaca nasıl yapıldığını anlatmaya çalıştım umarım açıklayıcı olmuştur.

Veri menüsünden özet tablo seçeneğini seçin. Karşınıza bir pencere gelecek. Bu pencerede "Çoklu birleştirme aralıkları" seçeneğini seçip ileri deyin. Ekranınıza başka bir pencere gelecek. Bu pencerede ise "Sayfa alanlarını kendim oluşturacağım." seçeneğini seçip ileri deyin. Ekranınıza gelen yeni pencerede "Kaç tane sayfa alanı istiyorsunuz?" seçeneğini 1 dedikten sonra "Aralık" bölümünden örneğin OCAK isimli sayfanızdaki alanı seçip "Birinci alan" bölümüne 01-OCAK yazarak seçmiş olduğunuz alana isim tanımlıyorsunuz. Bu işlemi özet tablonuza alacağınız bütün sayfalarınız için yapıyorsunuz. Bu işlemleri bitirdikten sonra ileri tuşuna basıyorsunuz. Özet raporunuzu nerede oluşturmak istediğinize dair bir pencere geliyor seçiminizi yapıp tamam dedikten sonra raporunuz hazırdır.

Özet raporunuzu oluşturduktan sonra örnek olarak göndermiş olduğum dosyada görüldüğü gibi Aylar yazan butonun ismini, üzerinde sağ klik yaparak alan ayarları bölümünde değiştirebilirsiniz. Ayırca ay isimlerinin bulunduğu hücre üzerinde sağ klik yaparak alan ayarları bölümünden gelişmiş seçeneğini seçip artan şeklinde sıralama yaparsanız ay isimleride sıralanmış olacaktır. (Not: Ay isimlerinin başındaki 01- ibaralerini bu yüzden eklemiştim.)

Son düzenleme:
Selam ben excel kullanımı hakkında hiç birşey bilmiyorum ve bilgisayar dersinden kaldığım için bir ödev vermek zorundayım ödev konum araçlar menüsünün ne işe yaradığını anlatmak(sadece yazım klavuzu,hata denetimi,çalışma kitabını paylaştır ve değişiklikleri izle kısımlarını)ama hiç biyerde kaynak bulamadım.Ödevin 5-6 sayfa kadar olması yeterli eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim iki gün içinde teslim etmem gerekli

Excel Vers. ve Dili
2002-TÜRKÇE
S

Süper anlatmışınız yaptım.Peki satış Miktarını Brüt Satı Tutarın önüne nasıl koyacağız.Yani Satış mİkatrından sonra Brüt satış gelsin özet tabloda

Excel Vers. ve Dili
exel 2003 türkçe
lütfen acil yardım özet tablo

selamlar COST_CONTROL lütfen acil yardımın lazım

ekteki dosyada ana sayfada sorunum yok 1 sayfadada sorunum yok fakat 2 sayfaya bi özet tablo hazırlanacak bayağı bi öreneğe baktım fakat benim beceriksizliğim yapamadım özet tablo şu şekilde olacak 1. sayfadaki müşteri adı soyadı ve ünvanını otomatik girecek toplam satış tutarı bölümünü 2. sayfadaki hazırlanacak olan satış bölümüne otomatik girip yine 1. sayfadaki tahsilat bölümndeki miktarı satıştan düşüp bakiye bölümüne kalanı yazacak ve birinci sayfada üstteki butonlardan bakiye raporuna tıklanıp göster dendiğinde oraya dökümü aktaracak ben hepsini ayarladım yani bakiyeyi gösterecek ama özet tablonun ayarlanması lazım yaparsan nasıl yaptığınıda yazarsan minnettar kalırım.ben yeni üyeyim şimdiden yardımın için çok teşekür ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 19955