Eyvallah tam istediğim gibi olmuş arkadaşım ama bundan sonraki tablolarda aynı sorunu yaşamamam için nasıl yaptığın konusunda bilgi verirsen sevinirim.
Sayın haso_excel arkadaşım sadece çözümü sunmuştu, çözümün nasıl olduğunu söylememişti. Ama yaptığı örnek çözümü araştırarak bulmama yardımcı oldu.
Belki benim gibi bilmeyen arkadaşların olduğunu düşünerek yazıyorum; (yukarıda ekte gönderdiğim örnek üzerinden anlatıyorum)
özet tabloyu oluşturduktan sonra veri alanı yazan gri alanı mouse ile seçtikten sonra tutup yan tarafında bulunan toplam yazan yerin üzerine sürükleyip bırakınca veri alanlarını yan yana listeleme yapıyor.
Veya özet tablo seçildikten sonra, "Biçim" menüsünden "otomatik biçimlendirme" tıklanarak açılan örneklerin içinden bir tablo şekli seçilerek yine yan yana listeleme yapmak mümkün. Öncelikle Sayın haso_excel'e yardımı için teşekkür eder, herkese iyi çalışmalar dilerim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.