Özet Tabloda tarih problemi

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
Merhaba arkadaşlar,

Benim basit bir ödeme planım var. Bu ödeme planını özet tablo ile sürekli güncelliyorum. Fakat özet tabloda tarihi geçmiş ödemeler görünüyor. Özet tablomda sadece günü gelmemiş ödemeleri görmek istiyorum. Bunun için ne yapmam lazım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Merhaba arkadaşlar,

Benim basit bir ödeme planım var. Bu ödeme planını özet tablo ile sürekli güncelliyorum. Fakat özet tabloda tarihi geçmiş ödemeler görünüyor. Özet tablomda sadece günü gelmemiş ödemeleri görmek istiyorum. Bunun için ne yapmam lazım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
türkçe 2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-03-2020
koşullu biçimlerdirme ile bir çalışma yaptım bugün vr diğer günlünlerin rengini kırmızı ile gösteriyor işinize yararmı?

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar
istediğimden güzel çalışmalar ikisini birleştirdiğim zaman güzel birşey olacak sanırım

Tekrardan teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
türkçe 2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-03-2020
işine yaramasına sevindim
iyi çalışmalar

Excel Vers. ve Dili
64 bit 2010 türkçe
Arkadaşlar merhaba
Benimde benzer bir problemim var. Ekta gönderdiğim dosyada bulunan özet tabloda aylara göre gruplandırma yapmak istiyorum. 1. aya ait rakamlar bir grup 2. aya ait rakamlar bir grup gibi. yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Tarihi ay yıl olarak bölerek yapabiliyorum. ama bu seferde sıralama sorunu çıkıyor.(Alfabetik sıralıyor)
Gruplandırma yapmak istediğimdede "şeçili kısım gruplandırılamaz" diye bir uyarı veriyor

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
64 bit 2010 türkçe
Kendi derdime kendimden bir çare:
Sütunları seçerken kayıt bulunan hücreleri seçmemiz gerekiyormuş. Yoksa tüm sütunu baştan sona boş olanlarda dahil olmak üzere seçersek "şeçili kısım gruplandırılamaz" diye bir uyarı veriyor.