özet tabloyu nasıl oluşturablirim

arkadaşlar vermiş olduğum örnekte
1-) malzemeler sayfasında adresler ve malzemelerin isim listesi bulunuyor (bu sayfadaki malzeme ve adres listesi çok uzun burada sadece yapılmak istenen anlaşılması için kısalttım listeyi )
2-) liste sayfasında günlük olarak yapılan işlerin listesi bulunuyor (pembe renkle dolgu yptığım hucrelerin bilgilerini malzemeler sayfasındaki bilgilerden alıyorum)
3- ) özet sayfasında ise bsutununda bulunan tarih aralığında kullanılan malzemelerin kullanılan malzemelerin toplamlarını almak istiyorum
tarihler aralığında kullaılan malzemelrin tplamını nasıl alablirm yardımcı olrsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
m uhtemelen bilgisayarınız viruslu (makro virusu var sanırım )temizletip tekrar dosyanızı eklermisiniz

dosyayı tekrar yükledim inceleye bilirseniz sevinirim
eğer hata devam ediyorsa lütfen heber verin
virüs taramsı yaptrdım birşey bulmadı ben office 2007 kullanıyorum farklı kaydeten 2003 ü seçip gönderdim acaba ondan olabilirmi hata

Son düzenleme:

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Aşağıdaki formülü "özet" isimli sayfanızın E9 hücresine uygulayıp denermisiniz.

Kod:
=TOPLA.ÇARPIM((liste!$B$7:$B$10000>=TARİHSAYISI(SOLDAN($B9;10)))*(liste!$B$7:$B$10000<=TARİHSAYISI(SAĞDAN($B9;10)))*(liste!$P$7:$AR$10000=E$3);(liste!$O$7:$AQ$10000))

korhan ayhan teşekkür ederim formül işimi gördü ama veriçok olduğu için çok ağır çalışıyor bu sistemi makro ile yapıp hızlandırabilirmiyiz

Son düzenleme:
arkadaşlar korhan ayhanın verdiği formül işe arıyor ancak çok formül olduğu için işlem çok çok yavaş çalışıyor bu işlemi mokro ile yaparsak işlemi hızlandırabilirmiyiz eğer olursa nasıl yaparız şimdiden tşk ederm

arkadaşlar bu işlemi makro ile çözebilirmiyiz diye sormuştum cevap gelmemişti bu formülle çok çok yavaş işlem görüyor yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

bu iş makroyla olmuyor galiba ............ kimseden ses çıkmadığına göre