Office 2007 Excelde Desenli Çizgi Yapamıyorum

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Arkadaşlar ofiice 2003 Excel sürümünde çizgileri desenli şekilde yapabilirken 2007 sürümde yapamıyorum. menüler alınıp parçalara bölünmüş bu yüzden ben mi göremiyorum bilmiyorum ama, sadece gradyan falan desenleri var oysa daha önce istediğim deseni verebiliyordum. yardımcı olursanız sevinirim. Ekte excell 2003 de yapmış olduğum desenli bir çizgi var. teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Anladığım kadarıyla sorun bende değil Excel 2007 de. Almışlar güzel Excel menülerini parçalara bölmüşler. Sanki yeni bir şey yapmışlar gibi. Ama aslında pek çok özelliği azaltmışlar. Office 2007 nin tek üstün özelliği yapacağın değişikliği anında göstermesi. Yoksa diğer her şey sadece eski malı boyayıp satmaya yönelik bence

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
gradyana kadar geldiyseniz sonuca yaklaşmıssınız demektir.bahsettiğiniz desenler dolgu sekmesinin içinde desen stilinde

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
sevgili werne arkadaşım, bazı geometrik şekiller için desenli çizgi yapılabildiğinin farkındayım. Fakat benim istediğim sadece düz bir çizgi için desen yapmak. Düz bir çizgi için dolgu sekmesi aktif değil. yani tek başına düz ya da serbest bir çizgiye dolgu doku desen ekleyemiyorsunuz.