office 2007 makro alakalı sorun

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
arkadaşlar merhaba.office 2007 yükledim pc me ama şuan bazı sorunlarım var.kullanmış olduğum programların bazılarında eksik makrolar çalışıyor.
2003 yüklü pc de deniyorum faal durumda olan makrom 2007 de çalışıyor ama görevini yapmıyor.ayrıca userformlu olan programlarımda ise

" Private Sub UserForm_Activate() "

olan useformlar çalışmayıp activate kısmında hata veriyor.ne yapmalıyım bir türlü bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.

KuTuKa

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office LTSC Pr. Pl 2021 - 64 bit Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-03-2029
araçlar/makro/güvenlik/orta yı işaretlemişmiydin?

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
arkadaşım kutuka office 2007 biraz farklı.güvenlikde öyle bir yazı yok zaten hemde tüm makroları etkinleştir kısmını işaretledim.makrolarım bazıları çalışıyor ama özellikle userformda bulunan

"Private Sub Userform_Activate "

kodunun bulunduğu formlarda bu kısımda hata veriyor.diğeri pc me götürüyorum office 2003 yüklü ama onda herhangi bir sorun çıkmıyor.hocalarım nerde yanlış yapıyorum...
lütfren yardım......:yardim: :yardim: :yardim:

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Bu sorunuza cevap vermek için bizlerinde office 2007 konusunda deneyimlerimiz olmalı. Henüz çok yeni piyasaya çıkmış olan bu sürümü ben henüz kurmadım. Uzunca bir sürede kurmayı düşünmüyorum. Bence siz çok kişinin yabancı olduğu bu sürüm yerine office 2003 ü tercih edin.