Ofisin Genel Kasasını yapamadım.

Excel Vers. ve Dili
v2007
Türkçe
Herkese hayırlı pazarlar,
Bizim ofisin genel kasasını yapmaya çalışyırumama bir türlü beceremedim,
Yapmak istediğim şu;
ayın 1'i kasa bankalar alınıcak sonrasında ise tüm toplamlar ayın 2'sine devredicek 2'si 3'e ...8.9.10..29.30.31 e gelicek ve ay kapancak bununla ilqili şema yaptım ama sayfalar arası geçişleri yapamadım.
Yardımcımlarınız için şimdiden çok teşkkürler.:mutlu::cool:
Yapmış olduğum excell sayfası ekte mevcuttur.

Ekli dosyalar

Zeki Gürsoy

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 365 (64 bit) - Türkçe
Merhaba;

Şablonunuz hesap tutmak için elverişli görünmüyor. Yardımcı olabilecek biri çıkacaktır umarım.

Excel Vers. ve Dili
v2007
Türkçe
formüllü bir hücreyi başa bir sayfaya nasıl taşırız onu öğrensem bana yeter sanırım.

Zeki Gürsoy

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 365 (64 bit) - Türkçe
Aynı sayfada veya başka bir sayfaya taşımak için "kopyala" yerine "kes/yapıştır" adımlarını uygulayın.

Excel Vers. ve Dili
v2007
Türkçe
yaptım ama olmadı.
ornek olarak açıklamaya çalışıyım
c1 Hücresinde olduğumuzu var sayarsak =topla(a1:b1) dediğimizde a1 ile b1 in toplamını vericek bu c1 hücresindeki formüllün sonucunu sayfa 2'deki d1 hücresine aktarmak istiyorum ama olmuyor.
Anlatabildim mi bilmiyorum.

Excel Vers. ve Dili
OFİS 2010
aktarmak istediğiniz hücreye gelin
hücrenin içine = işaretinden sonra kopyalamak istediğiniz sayfaya gidin istediğiniz hücreyi seçin
enter tuşuna basın

Excel Vers. ve Dili
v2007
Türkçe
Bu oldu öncelikle çok çok teşekkür ederim.
Küçük bir sorum daha olucak ,
c1 Hücresinde olduğumuzu var sayarsak =topla(a1:b1) dediğimizde a1 ile b1 in toplamını vericek bu c1 hücresindeki formüllün sonucunu sayfa 2'deki d1'e aktardığımızı var sayıp sayfa 2'deki d1 hücresini sayfa 3deki d1'e , sayfa 3'deki d1 hücresini sayfa 4'deki d1... toplu olarak aktarımı nasıl sağlıyabilirim ?