Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar,
Ekteki dosyada ağırlığı ve haftası verilen bebeğin 3 durumda sorgusu yapılıyordu,lakin eşit bir durm söz konusu olduğunda koşullu biçimlendirme bozuluyor.Bir örnek çıkardım ekte.
Hocam
C17 ye yazılacak form orjinal formumda E9:E28 ve H9:H28 arasında olup H35 (HIJ) hücresine kopyalayıp yapıştırdım ama çalışmıyor.
=TOPLA.ÇARPIM((E9:E28>=2500)*(H9:H28<37))
bu şekilde lakin ne yaparsam yapayım yine çalışmıyor.Gözden kaçırdığım ince bir nokta mı var acaba.
C de Veri var D de yoksa Toplama yapıyor.(Yapmaması gerekir)
C de Veri yok D de var ise yine toplamıyor.(37 hf.dan küçük ise toplamalı)
Bir göz atabilirmiyiz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.