Onay kutusuna göre hücre değerini kopyalama ve yapıştırma

kahramang1

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Ev ve Ofis 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05-05-2025
Merhaba arkadaşlar. Ekli tabloda 1 den 36 ya kadar daire numaraları var. Benim riicam herhangi bir daireye girip aidat, yakıt, ek ödeme bölümlerinden hangi ayları tahsil ediyorsam onlara onay tiki verdiğimde oradaki "AYLAR" bölümünde ne varsa kopyalayıp hepsini birleştirerek D23 hücresine kopyalamasıdır. Tabi bu işlem 1 den 36 ya kadar tüm dairelere uygulanacak.Teşekkürler.

Ekli dosyalar

kahramang1

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
05-05-2025
Arkadaşlar bir önceki ekli dosyada yapmak istediğimi gerçekleştiren bir çalışma yaptım. Şimdi gönderdiğim ekli dosyamda "1" nolu sayfada "D23" hücresinde birleştir fonksiyonu kullandım. Lakin değişik tahsilatlarda onay kutusuna tik attığımda "D23" hücresinde fazla boşluklar oluşuyor. Benim ricam her bir tahsilat açıklamasından sonra bir boşluk olmasıdır. Bunu ayarlayıp ve 1 nol sayfadaki tüm verilerin diğer 35 sayfaya da kopyalanmasını salarsanız çok sevinirim. Herkese kolay gelsin.

Ekli dosyalar

kahramang1

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
05-05-2025
Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak birisi. Cevabın bu kadar geç gönderildiği hiç vaki değildi bu sitede. Hayretler içindeyim şuan.

kahramang1

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
05-05-2025
Demekki mümkün olmayan bir talepte bulunmuşum ben. O zaman ricamı şu şekilde değiştireyim ben. Aidat, Ek ödeme ve yakıt bölümünde hangi onay kutularına tik atarsam "TUTAR" toplamlarını E21 hücresine, karşısındaki açıklamaları da aralarında ayraç olacak biçimde D23 hücresine yazsın. Bunu sağlarsanız çok memnun olurum. Kolay gelsin hepinize.