Otomatik alfabetik sıralama

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
Arkadaşlar merhaba..
Ekteki çizelgeyi bana sevgili Korhan Hocam yapmıştı..Fakat ilk kez bugün olumsuz bir yönünü tespit ettim.Ekteki çizelgede ürün adını,birim fiyatını ve indirim yüzdesini yazıp ENTERa bastığımda alfabetik olarak sıralanıyordu.İndirim yüzdesini -SIFIR- olarak girdim mi alfabetik sıralama yapmıyor..Çaresi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim...

Ekli dosyalar

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Kodda geçen Empty ifadesi yerine "" (çift tırnak) işaretini yazıp deneyin.

ynmcan

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
29-05-2025
Arkadaşlar merhaba..
Ekteki çizelgeyi bana sevgili Korhan Hocam yapmıştı..Fakat ilk kez bugün olumsuz bir yönünü tespit ettim.Ekteki çizelgede ürün adını,birim fiyatını ve indirim yüzdesini yazıp ENTERa bastığımda alfabetik olarak sıralanıyordu.İndirim yüzdesini -SIFIR- olarak girdim mi alfabetik sıralama yapmıyor..Çaresi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim...
Syn. Manisalı Örnek dosyayı iceleyin. Syn.Korhan' nın yazdığı kodaki bbir satırı sildim. İstediğiniz işlemi yapıyor ancak başka bir sorun çıkarırmı bilmiyorum.

ynmcan

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
29-05-2025
Arkadaşlar merhaba..
Syn. Manisalı Örnek dosyayı iceleyin. Syn.Korhan' nın yazdığı kodaki bir satırı sildim. İstediğiniz işlemi yapıyor ancak başka bir sorun çıkarırmı bilmiyorum.

Ekli dosyalar