Otomatik Barkod

Arkadaşlar yapmak istediği olayı ekteki winrar dosyanın içinde barkot adında word dosyası var orada detaylı bir şekilde ne yapmak istediğim size anlattım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Otomatik Barkot

Arkadaşlar lütfen otomatik barkot isimli konu başlığına bir yardım elinizi uzatın acil yardımlarınızı bekliyorum

LÜtfen Acİl Yardim

Arkadaşlar lütfen yardım edin konu açalı kaç gün oldu bu 3. konu açmam aicl yardımlarınızı bekliyorum yapmak istediğim olayı ayrıntılı olarak ekteki word dosyasında yazdım.Acil yardımlarınızı bekliyorum

ockucukay

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
02-07-2025
sorununuzun ne olduğunu yazarsanız, bir cevap alabilirsiniz.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
syn harun55,
sorularınıza tatmin edici cevap alamamadığınızda ilk konunun devamında gündeme getirin, yeni konu açmayınız!

sorununuzun ne olduğunu yazarsanız, bir cevap alabilirsiniz.
Arkadaşlar yapmak istediğim olay fabrika çıkış ürün formunda barkot kısmına barkot numarasını yazdığım zaman bana temel adlı Access dosyasından barkotun içindeki barkot karşılığan gelen malzemenin adını yazacak sadece barkota karşılık gelen malzemenin adını yazması benim için yeterli çünki ben her fabrikadan ürün çıkışı yapıldığında bu exel dosyasına barkot nosunu elle girip acces dosyasını açıyorum ve bu barkota karşılık gelen ürünün adını accesde arattırıp exele kopyalıyorum.Bu işlemi kolaylaştırmak için Ben exel dosyasına sadece barkot nosunu yazayım Ürün adı kısmını kendi accesin içindeki barkot dosyasından otomatik alıp yazsın istediğim bu şimdiden silere çok teşekkür ediyorum.Dosyayıda ekte verdim.

merhaba
syn harun55,
sorularınıza tatmin edici cevap alamamadığınızda ilk konunun devamında gündeme getirin, yeni konu açmayınız!
Kardeş daha önceki konuma senden cevap almıştım ama bu sefer hiç bakmadın özeldende mesaj gönderdim sana lüfen acil bir yardımcı olursan sevinirim

Arkadaşalr yokmu şu sorunuma bir çözüm üretecek kardeşimiz kaç gündür yazıyorum yaza yaza bıktım lütfen bir yardım rica ediyorum

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Bi gün bilgisi olan yazar