DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Kardeş soruyu tam olarak ekteki word dosyasında yazdım en kısa zamanda yardımını bekliyorum cevap verdiğin için çok teşekkür ediyorumsorununuzun ne olduğunu yazarsanız, bir cevap alabilirsiniz.
Arkadaşlar yapmak istediğim olay fabrika çıkış ürün formunda barkot kısmına barkot numarasını yazdığım zaman bana temel adlı Access dosyasından barkotun içindeki barkot karşılığan gelen malzemenin adını yazacak sadece barkota karşılık gelen malzemenin adını yazması benim için yeterli çünki ben her fabrikadan ürün çıkışı yapıldığında bu exel dosyasına barkot nosunu elle girip acces dosyasını açıyorum ve bu barkota karşılık gelen ürünün adını accesde arattırıp exele kopyalıyorum.Bu işlemi kolaylaştırmak için Ben exel dosyasına sadece barkot nosunu yazayım Ürün adı kısmını kendi accesin içindeki barkot dosyasından otomatik alıp yazsın istediğim bu şimdiden silere çok teşekkür ediyorum.Dosyayıda ekte verdim.sorununuzun ne olduğunu yazarsanız, bir cevap alabilirsiniz.
Kardeş daha önceki konuma senden cevap almıştım ama bu sefer hiç bakmadın özeldende mesaj gönderdim sana lüfen acil bir yardımcı olursan sevinirimmerhaba
syn harun55,
sorularınıza tatmin edici cevap alamamadığınızda ilk konunun devamında gündeme getirin, yeni konu açmayınız!
Kardeşim örnek için teşekkür ediyorum ama ben birşey çıkaramadım elimdeki dosyayı acil dediğim şekle çevirmem lazım yarım edebilecek arkadaşlardan tekrar rica ediyorum acil yardımlarınızı bekliyorumhttp://www.excel.web.tr/showthread.php?t=50388
yukarıdaki linkte bulunan çalışmayı inceleyin, sizinki ile benzer bir çalışma.