otomatik dağıt ve dagıtılanları ilgili gun sayfalarına aktar

Sebahattinnn

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2010 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03-11-2025
ÇİZELGEM EKTEDİR.200 KİŞİLİK İSİM LİSTEM VE HİZASINDA AY GÜNLERİNE GÖSTEREN 31 SÜTUN VAR. AQ1 DE + (ARTI) İŞARETİM VAR. BU + İŞARETİNİ HER KİŞİNİN HİZASINI AQ2 YE GİRDİĞİM GÜN SAYISI KADAR (EKİM AYI İÇİN 6 GÜN, BU GÜN SAYISINI DEGİŞTİREBİLEYİM) + İŞARETİ KOYSUN. 200 KİŞİYE BEN + İŞARETİ KOYMUYUM DİYORUM. MÜMKÜNMÜ? EĞER YAPILIRSA HER SÜTUNA MAKSİMUM AQ3 E GİRDİĞİM SAYI KADAR KİŞİYE + İŞARETİ KOYSUN, YİNE MÜMKÜNSE İZİN, İSTİRAHAT GİBİ GÜNLERİ BEN RENKLENDİREYİM O RENKLİ KISIMA İZİNLİ VB OLDUGUNDAN + İŞARETİ KOYMASIN. OLMAZSADA SORUN DEĞİL, RENKLENDİRDİĞİM İZİN VB BÖLÜMEDE + İŞARETİ KOYAR, BEN MANUEL KAYDIRIRIM. BU BİRİNCİSİ.

EĞER OTOMATİK DAĞITIRSA , YADA BEN + İŞARETİ KOYARSAM 31 AYRI SAYFAM VAR. KİME + İŞARETİ KOYDUYSAM O GÜNE GİDİP O KİŞİNİN ADINI LİSTEYE ALT ALTA YAZSIN İSTİYORUM...

ÇOK ŞEY İSTİYORUM BİLİYORUM... HANGİLERİ YÜKLEDİĞİM DOSYAYA UYGULANABİLİR... TEŞEKKÜR EDERİM...

Ekli dosyalar

Sebahattinnn

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
03-11-2025
SAYIN YÖNETİCİLER ALTIN ÜYELİĞİMDE HEMEN BAŞLAMIŞ AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM...

Sebahattinnn

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
03-11-2025
4-5 sorum var, hepsi bir arada cevaplanmayabilir ama en azindan birkaci yapilamazmi? En onemli olanida otomatik dağıtma olmazmi?

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Merhaba,

Öncelikle bağırmamanızı rica edeceğim.

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Sebahattinnn

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
03-11-2025
Sayın Korhan bey, sizi ilgiyle takip ediyorum ve excel bilginize hayranim, oncelikle bunu belirtmek isterim. Bağırma kelimesini nerden cikardiniz anlamış değilim. Eğer böyle birşey varsa, yanlış birşey yaptiysam özür dilerim.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Eğer forum kurallarını okursanız anlarsınız.

Sebahattinnn

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
03-11-2025
Kastiniz bu madde galiba Korhan bey. Ozur dilerim... Amacım soruyu gec sordugumdan, hafta başına yetisrmiydi acaba?

Kural: Böyle bir ortamda yapılmaması gereken herhangi bir şeyi yapmak; özellikle mesaj sayısı artırmak için art arda, gereksiz yere, boş içerikli mesajlar göndermek yasaktır. Bir uyarı almaksızın cezalandırılabilirsiniz.... 🙏

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Ben size ne için uyarı yaptım. Önce onu tekrar okuyun. Sonra forum kurallarını okurken benim yaptığım uyarıyla eşleşen maddeyi bulmaya çalışın.

Burada ki amacım;

Forum kurallarını dikkatli okuyup forumdan daha etkili biçimde faydalanmanızı sağlamaktır.

Sebahattinnn

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
03-11-2025
Teşekkür ederim.