Otomatik Filtre Yenileme

Excel Vers. ve Dili
Office 365
Türkçe
Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir uğraştığım ancak bir türlü halledemediğim bir problemi sizinle paylaşmak istiyorum.

Üzerinde çalışmakta olduğum excel dosyasında, 1. sayfa=Anasayfa. Yani asıl bilgilerin bulunduğu sayfa. Bu ana sayfada örneğin E sütunu A olanları 2. sayfada, E sütunu B olanları 3. sayfada topluyorum ve bunları filtreliyorum.
Yani 1. sayfaya yeni bir kayıt girersem ve E sütunu A ise direkt 2. sayfaya gelmesini istiyorum. Bunu filtreleme yoluyla çözdüm ancak 1. sayfaya her yeni bilgi girildiğinde 2. sayfaya gidip filtreyi yenilemem gerekiyor ki istenen veri oraya da düşsün.
Bunun kısayolu CTRL+ALT+L. Ancak bunu otomatik olarak yapacağım başka bir yöntem var mıdır?
Sorumun özeti şu aslında: Filtrelemeyi yeniden uygulamak için CTRL+ALT+L kısayolu yerine otomatik bir şekilde yapabilir miyim?

Excel Vers. ve Dili
Office 365
Türkçe
Arkadaşlar bu konu ile ilgili yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Erdal

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ev: 2021 - Türkçe 32 Bit
İşyeri: 2016 - Türkçe 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
08-10-2029
Merhaba
Fikir vermesi açısından örnek bir dosya eklerseniz yardımcı olacak olanlara kolaylık sağlamış olursunuz.

Excel Vers. ve Dili
Office 365
Türkçe
Aşağıdaki linke tıklayarak örnek dosyayı indirebilirsiniz:

http://fiatlinea.org/data-base.xlsx

Kısa bir açıklama yapayım.
Excel çalışmasındaki ilk sayfada yani MastarPage de H sütunundaki değere göre diğer sayfalara veri kopyalanıyor. Yani H sütunu 1 ise ilgili sayfaya, 2 ise ilgili sayfaya kopyalıyor ve sonrasında her sayfa için filtre yenilemesi yapıyorum. Bu filtre yenilemeyi otomatik olarak yapabilir miyim?
Özet: Buradaki amaç ana sayfada ilgili satırı H sütununa göre ilgili sayfaya kopyalamak.
Umarım anlatabilmişimdir.

Bir sorunuz olursa lütfen yazınız. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.