Otomatik kayıt

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Sevgili arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar dileyerek bir soru sormak istiyorum sorumla ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Sorum şu Sayfa 1 deki muhtelif hücrelere yazı veya tarih yazıp tarihlerin otomatik olarak Sayfa2 ye otomatik olarak kayıt edilmesini ve alt alta yazılan 2 adet tarihten başında X işareti olan tarihi birinci tarih hücresi olan hücrenin dışında başka bir hücreye kayıt edilmesini istiyorum dosyam ektedir.Hepinize başarılar dilerim

Ekli dosyalar

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Sorunuzu görünmesini istediğiniz şeklide gösterecek şekilde yenilerseniz yardımcı olmaya çalışırız. Bu şekilde istediğiniz anlaşılmıyor.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Sayın Menteşoğlu önce ilgi ve alakana teşekkür eder saygılar sunarım sorumu ekte göndereceğim dosyada yeniden anlatmaya çalıştım eksiğim varsa kusuruma bakmayın sorum şu Sayfa 1 de yazdığım herşey sayfa 2ye otomatik kaydedilsin ancak bazı tarihlerin sonuna (sağ tarafına) X işareti koyduğumda tarihleri eski kaydedilen hücrenin dışında başka bir hücreye kaydetmesini istiyorum Allah'a emanet olun

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Otomatik Kayıt

Sayın Menteşoğlu Gönderdiğin dosyadan dolayı çok teşekkür ederim ancak birde sayfa1 e her yazdığının tablolarda dahil sayfa2 ye yazılmasını sağlayan bir yol varmı teşekkür ederim