excel de yan yana 4 kutu var ve bunlar 5 satırlı. ilk kutuya bir numara veriyorum ve bunun her kutuda otomatik olarak artmasını itiyorum. nasıl bir iş yapmam lazım...
şekilde 14976078 numaralı ürün var. bir altında bu rakamın 1 fazlası ve böylece devam ediyor. 2 kutuda ise 1 kutunun son rakamı var (orada 14976078 yazıyor yanlış anlamayın) yine aynı şekilde devam ediyor taki 4. kutunun sonuna kadar.
isteğim şu ürün kodu birer birer artacak. bunun için nasıl bir işlem yapabiliriz.
ben a1+1 i denedim ama 2 kutucukta olmuyor. sadece 1 çıkyor.
merakımdan soruyorum eğer bununla ilgili önceden yapılmış bir çalışma var mıdır bilmiyorum
excelde ilk üzerinde tıkladığımız hücreye 1 sayısı gelecek şekilde sırayla hangi hücrenin üzerinde tıklarsak 1 er artan sayılar yazacak şekilde bir program yapılabilir mi ?
ilk tıkladığım hücre üzerinde 1
ikinci tıkladığım hücrede 2
üçüncü de 3 v.s. anlatabildim inşallah
bu sayede kendi birtakım sorularıma da uğraşarak cevap verebilirim
iyi çalışmalar
teşekkürler
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.