otomatik puan durumunda takım adlarını değiştiremedim

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
elimde otomatik fixtur ve puan durumunu hesaplayan bir çalışma var..Ben bu takımların isimlerini değiştirmek istiyorum ama takımların adlarının yazılı olduğu yerlerde formüller var....nereden değiştirebilirim?? örneğide veriyorum bilen arkadaşlar inceleyip cevabını iletirlerse sevinirim..

Ekli dosyalar

İ

İhsan Tank

Misafir
ayrıca koruma şifresi koyulmuş sayfalara nereden bu çalışma sayfasına ulaştıysanız oradan koruma şifresini isteyiniz kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
sorunn

öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim..evet şifreleri açtım bu sayfalarda hep kod üretilmiş benim istediğim mevcut takımların yerine başka takımları yazacağım ve bu yazdığım takımlar fixtürde,sıralamada,sayfanın heryerinde etki etmesini istiyordum ama nereden yazmışlarsa bulamadım değiştiremedim...
"Team Setup" diye bir sayfa var ordan değiştiriyorum fixture etki etmiyor anlayamadım bir türlü..şifrelerin açılmış haşde gönderiyorum...

Ekli dosyalar

İ

İhsan Tank

Misafir
merhaba fisktür sayfasına bir şey yapamaz çünkü elle giriş yapılmış

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
değişik

burda fixtur otomatik yapıyor ama takımların adlarının yazıldığı yeri bulamıyorum

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
teşekkür ederim..o "T" sayfasını nasıl buldunuz ..öğrenebilirmiyim

İ

İhsan Tank

Misafir
rica ederim
makro ile gizli sayfaları çıkarttım ( alt+f11 ) thiswoorkbook sayfasına bakınız

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
alt+f11 basıyorum graphic1 diye sayfa çıkıyor ....makrolarla gizli sayfaları çıkarttım dediniz..mümkünse da geniş olarak bahsedermisiniz...nasıl girdiniz veya hangi menülerden girilebiliyor??

İ

İhsan Tank

Misafir
alt+f11 fonksiyon tuşlarına basıyoruz.
sol tarafta gözüken sayfa adları mevcut onun altında ise thisworkbook sayfasına çift tıklayın orda göreceksiniz

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
sizede zahmet veriyorum.. benimki excel 2007, acaba aynımıdır.. alt tusu ile birlikte f11 e basıyorum, sol tarafta sayfa adlarının altında küçük bir logo var üzerine geldiğimde "şu an makro kaydedilmiyor yeni makro kaydı için tıklayın" diyor ama birşey olmadı..

İ

İhsan Tank

Misafir
tam olarak bilmiyorum ama visual basic düzenleyici olarak bakınız
araçlar makro seçeneğinde olabilir

Excel Vers. ve Dili
yok
Şifresi nedir bu çalışmada ki parola korumalı sayfaların?