Otomatik satır Ekleme

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
İyi günler;

Ekte gönderdiğim excel dosyası "1veri" sayfasında veri girildiğinde otomatik olarak "ock" sayfasına aktarıp "ock" sayfasında hiçbir düzeltme yapılmadan hesaplamasını tamamlıyor. Benim istediğim program "1veri" sayfasından veri girildiğinde "ock" sayfasına otomatik satır görültülensin yani "1veri" sayfasında veri yokken "ock" sayfasında da o satır görüntülensin buradaki bazı programlarda gördüm fakat yapanların amacı başkalarına öğretmemek olması gerek hep şifrelemişler o sayfayı ve kod bölümünü ama anladığım satır gizleden yapılıyor. Satırlar gizleniyor eklendiği zaman otomatikmen açılıyor. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim. kolay gelsin..

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Arkadaşlar bu konu hakkında hiç bilgisi olan yok mu? :( Ekte söylediğime göre yapılmış bir excel çalışması var çalışma sayfasının bildirge bölümü öyle dizayn edilmiş dikkatimi çeken satırın başında gizli bir 1 yazıyor siyah fon ekledim dikkat çeksin diye sonra diğer satırlar gizlenmiş durumda eklendiği zaman açılıyor sayfanın koduna giremiyorum şifrelenmiş nasıl bir kod girmem ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin şimdiden teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
yardımcı olmak için şifreyi vermeniz lazım bu şekilde pek bişey yapamayız
bu şifre eğer siz yaptıysanız bu tabloyu siz koymuşsunuz
eğer başkasınınsa onunla irtibata geçip
şifreyi vermeniz lazım

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Sayın Fuat Şirin ilk gönderdiğim dosyayı ben yaptım ikinci verdiğim dosyayı örnek gönderdim ikinci gönderdiğim dosya bana ait değil bende öyle yapmak istiyorum diye gönderdim örnek teşkil etmesi için yani aynısını ilk gönderdiğim kendi dosyama uygulayacağım bilmem anlatabildim mi