Otomatİk Satir Eklemek

Excel Vers. ve Dili
mikrosoft exel türkçe
ARKADAŞLAR; değerli üstatlarım.
Ben bir kamu kuruluşunda çalışıyorum ve doğrudan temin yolu ile mal alımları yapıyorum. Bunun için öncelikle bir yaklaşık maliyet tablosu hazırlanıyor.
Fakat bazı duurumlarda 1 bazen 10 bazanda 100 kalem malzeme alınıyor ve yapılan fiyat araştırması bu tabloda her kalem için gösteriliyor
Alınacak malzeme kalemleri fazla olunca sayfa yetmiyor ikinci sayfaya geçmek zorunda kalıyor ancak formüller bozuluyor.
Yani hem bir kalem için kullanılabilsin hemde çok kalemler için Yani nekeder yazarsam okadar satır bana eklesin
Bu mümkün mü bilmiyorum
İlgi ve alakanıza teşekkürler
Saygılarımla

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz.

Excel Vers. ve Dili
mikrosoft exel türkçe
Korhan bey çok teşekkür ederim elinize sağlık
sağolun mükemmel

Excel Vers. ve Dili
mikrosoft exel türkçe
teşekkür

Sn Hocam sizleri birkez daha rahatsız edeyim
Aynı bilgiler bir başka sayfaya aktarılabilir mi
mesela bu sayfa 1 ise burda yaptığım ilaveler (satır ekleme gibi) ikinci sayfaya aktarılabilir mi

Nedeni şu: Ben bu birincie sayfayı veri girişi olarak kullanacam. Bilgi yükledikçe sayfa iki olan yaklaşık maliyet sayfasına aynı bilgilerin aktarılması gerekir
Bu konuda yardımlarınızı arz ederim.

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2003 EXCELL 2003
ARKADAŞLAR; değerli üstatlarım.
Ben bir kamu kuruluşunda çalışıyorum ve doğrudan temin yolu ile mal alımları yapıyorum. Bunun için öncelikle bir yaklaşık maliyet tablosu hazırlanıyor.
Fakat bazı duurumlarda 1 bazen 10 bazanda 100 kalem malzeme alınıyor ve yapılan fiyat araştırması bu tabloda her kalem için gösteriliyor
Alınacak malzeme kalemleri fazla olunca sayfa yetmiyor ikinci sayfaya geçmek zorunda kalıyor ancak formüller bozuluyor.
Yani hem bir kalem için kullanılabilsin hemde çok kalemler için Yani nekeder yazarsam okadar satır bana eklesin
Bu mümkün mü bilmiyorum
İlgi ve alakanıza teşekkürler
Saygılarımla
Ben de böyle şey yapmak istiyorum ama olmuyor.. Bazı programlarda var çok güzel yapılmış ancak benim makro bilgim yetersiz daha doğrusu yok.. ama bunu bir şekilde öğrenmem lazım .. kalem sayısı 20 li 30 lu ve 100 olursa çünkü bazen 10 kalemlik malzeme alımı yapılıyor bu 100 lu olan programda excel in hızını düşürüyor. Bunun için bu programın nasıl yapıldığını öğrenmem lazım yardımlarınızı bekliyorum.. saygılarımla..