sevigli üstadlar A1 hücresinde ..222.2 bir sayı yazılı olduğunu varsayarsak 2 ler sabit kalacak toplam 7 haneli noktar yerine tümü 2 sayılı varyasyonları bana getirebilecek bir formül varmı. şimdiden tşk ederim.
Forumda Rastgele Sayı Üret şeklinde aratırsan karşına gelir sanırım Sayın yer6.. Bilgim olmadığı için cevap veremiyorum kusura bakmayın ama daha çabuk çözüme ulaşmanız için bunu tavsiye ediyorum daha önce gördüm çünkü forumda. Saygılar
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.