Otomatık toplama

Excel Vers. ve Dili
2007 TURKCE
Arkadaşlar sorunum şu aşağıda linkini verdiğim adreste bulunan excel tablosunu muhasebe programından almaktayım ve enson satıra 33A gelıp tum sayıları toplamasını istediğimde ise hata vermektedir.Uğraşlarıma rağmen yapamadım yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkurler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
S

Skorpiyon

Misafir
Sayın egemenay,

Sayıların küsuratlarını nokta ile değil virgül ile ayırın ve Otomatik Toplam'ı ondan sonra aldırın. Kolay gelsin.

Excel Vers. ve Dili
2007 TURKCE
Sertkaya gecenin bu saatinde ilgilenip sorunumu cözdüğün için ne kadar teşekkuretsem azdır,Sağol.Affına sığınarak bir soru daha sormak istiyorum:oops: raporu alınca programdan bu tip sayılardan yuzlerce var bunları toplu bir şekilde aradaki noktaları virgüle cevirebilirmiyim? Teşekkur ederim.

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın egemenay,

Tüm verinizi tutun ve Ctrl H tuşlarına beraber basın. Aranan kısmına . "nokta" yazın. Yeni değer kısmına , "virgül" yazın ve Tümünü değiştir deyin.

Sonradan farkettim bu işlem hatalı sonuç veriyor. Aşağıdaki şekilde yapınız.

Son düzenleme:
S

Skorpiyon

Misafir
Sayın egemenay,

Tüm verinizi tutun ve Ctrl H tuşlarına beraber basın. Sıra ile aşağıdaki işlemi yaparsanız sizin işinizi görür sanıyorum.

1. Aranan kısmına , "virgül" yazın, yeni değer kısmına + "artı" yazın ve tümünü değiştir deyin.
2. Aranan kısmına . "nokta" yazın, yeni değer kısmına , "virgül" yazın ve tümünü değiştir deyin.
3. Aranan kısmına + "artı" yazın, yeni değer kısmına . "nokta" yazın ve tümünü değiştir deyin.

Cevap biraz acaip oldu ama kusuru bakmayın. Geceleyin bu kadar oluyor :)

Kolay gelsin.

Son düzenleme:

Ali

Uzman
Excel Vers. ve Dili
İş:Excel 2016-Türkçe
İsteğinize göre Araçlar- Denetim Masası-Bölgesel Seçenekler-Sayılar kısmında Ondalık simgesi virgül,basamak gruplandırma simgesi nokta olarak seçiniz.