- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft Office 2010
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 30/10/2018
Merhaba arkadaşlar. Bu siteye daha önce soru sordum ve ayrıntılı bir şekilde cevabını aldım Teşekkür Ederim. Şimdi bir sorum daha olacaktı.
Yardımcı olacaklardan şimdiden Allah Razı Olsun.
Sorum şudur;
Bir excel belgem var içinde gazete isimleri var. bu gazeteleri günlük takip ediyorum ve gazete çıkan haberleri liste şeklinde excelde tutuyorum.
Örneğin:
aşağıdaki isimlerde başlık oluşturdum. alt alta yazıyorum. burada yan yana sığmadığı için alt alta yazdım. normalde o ay çıkan gazeteler bir tablo içinde.
Örnek ekte resim olarak var.
Gazete İsmi :
Haber Tarihi:
Haber Başlığı:
Ay:
Haber Sayısı:
Sayfa No:
Benim istediğim ise bir ana ekran olacak oraya ben yukarıda başlıklarda olduğu gibi satırlar olacak. ben oradan gazete adını seçeceğim tarihi yazacağım. ay ve yılını seçeceğim o diğer sayfada benim seçtiğim gazete bölümüne haberi yazacak yani aktaracak. Bunu nasıl yapabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olur mu lütfen.
Teşekkür Ederim. İyi Çalışmalar
Yardımcı olacaklardan şimdiden Allah Razı Olsun.
Sorum şudur;
Bir excel belgem var içinde gazete isimleri var. bu gazeteleri günlük takip ediyorum ve gazete çıkan haberleri liste şeklinde excelde tutuyorum.
Örneğin:
aşağıdaki isimlerde başlık oluşturdum. alt alta yazıyorum. burada yan yana sığmadığı için alt alta yazdım. normalde o ay çıkan gazeteler bir tablo içinde.
Örnek ekte resim olarak var.
Gazete İsmi :
Haber Tarihi:
Haber Başlığı:
Ay:
Haber Sayısı:
Sayfa No:
Benim istediğim ise bir ana ekran olacak oraya ben yukarıda başlıklarda olduğu gibi satırlar olacak. ben oradan gazete adını seçeceğim tarihi yazacağım. ay ve yılını seçeceğim o diğer sayfada benim seçtiğim gazete bölümüne haberi yazacak yani aktaracak. Bunu nasıl yapabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olur mu lütfen.
Teşekkür Ederim. İyi Çalışmalar
Ekli dosyalar
-
21.5 KB Görüntüleme: 17
Son düzenleme: