Otomatik Veri Taşıma

Excel Vers. ve Dili
Windows7 Ofis 2010
Merhaba arkadaşlar ekte sunduğum çalışma kitabımda 3 adet sayfa bulunmakta. 1ci sayfada işlem yaptığım tablo isimli asyfa mevcut bu sayfada arızalı ürün takibi yapmaktayım. Yapmak istediğim olay arızalı ürün bana geldiğinde sayfaya işliyorum telsim ettikten sonra 1 ci sütunda bulunan Durum seçeneklerinde TESLİM şeklini işaretlediğimde o satırın komple 2ci sayfa olan Teslim Edilenler bölümüne aktarmak istiyorum fakat nasıl olacağını bilmediğim için yapamadım ve üstadlarımızdan yardım talebinde bulunuyorum. İster Teslim Seçeneğini işaretleyince 2ci sayfaya taşınsın isterse 1 buton yardımı ile teslim edildikten sonra butona basınca taşınsın. Konuya bir el atmanız mümkünse eyer sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

http://www.dosyaupload.net/download.php?file=385387

Son düzenleme:

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-02-2025
Merhaba zuzucuk, Autofilter ile yapmak fikri senin için uygunsa ben yardımcı olabilirim.

Excel Vers. ve Dili
Windows7 Ofis 2010
dostum nasıl olduğu öenmli değil sonuç itibari ile Teslim i işaretledikden sonra o satırı komple 2ci sayfaya taşımam yeterlidir.

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
20-02-2025
zuzucuk bir çözüm yaptım, umarım işine yarar. TABLO sayfasındaki TASI butonuna basınca TABLO sayfasında Teslim olarak işaretlenmiş olanları Teslim Edilenler sayfasına aktarır.

Excel Vers. ve Dili
Windows7 Ofis 2010
dostum eline sağlık güzel olmuş fakat 1-2 sorunu var

1 - taşı dediğim zaman Tablo sayfasındaki teslim edilenler olduğu gibi kalıyor taşınınca onlarında silinmesi

2- taşıma işlemi yapılınca Taşı butonuda koplanaıyor ve her taşı dediğimde üst üste o butonda kopyalanıyor :)

3- taşıma işlemi bitince diyelimki yeni teslim edilenleri taşımak istediğim zaman eskileri siliniyor olması gereken eskisi kalıp yenisinide sıradan devam etmesi

umarım çok şey istememişimdir :(

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
20-02-2025
zuzucuk çok isterdim yardımcı olmayı. Ancak bu dediklerin makro ile olacak şeyler. O konuda ustalar var, ancak onlar yardımcı olabilir. Yine de aklıma bir çözüm gelirse yazarım. Buton konusunda yardımcı olabiliyorum. Yeni dosya ekte. Sağlıcakla kal.

Excel Vers. ve Dili
Windows7 Ofis 2010
syn serdarokan elinize kolunuza sağlık çok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı olura güzel olur olmassada canınız sağolsun bitince ufak sade birşey olacak ama yinede böyle basit birşey arayan arkadaşlar mutlaka vardır onlarda kullanabilirler. :icelim: