outlook hakkında yardıma ihtiyacım var...

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar kolay gelsin.
Umarım excel konusu olmadığı için konu kitlenmez , excel üstadları bu konudada yardımcı olabilir diye düşündüm...
Microsoft outlook konusunda yardıma ihtiyacım var , yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Konuyu kısaca anlatayım;
X adında bir şirket var . Bu şirketin www.x.com diye bir sitesi var ve çalışan personeline @x.com ile biten outlok mail hesabı yaratılmış durumda yazışmalar ve office kayıtları vs bu adreslerde paylaşılıyor.

1 - Bu kullanıcıların mail ile konuştuklarını ve paylaştığı belgeleri site kurucusu veya 3. bir şahıs görebilirmi ?

2 - Mesela abc@x.com mail adresim var bu adrese yeni gelen ve daha önce gelmiş olan silmediğim bütün mailleri herhangi bir bilgisayarda outlook 'a girdiğimde görebilirmiyim yani hotmail gibi silmediklerim saklanıyormu?

Eğer saklanmıyorsa ;

3 - Şuanda outlook hesabını kullanmış olduğum bilgisayar açılır açılmaz mavi ekran hatası verip tekrar resetleniyor güvenli modda bile açılmıyor.Windows onarma ile de sorunu çözemedim sanırım tek çare format atmak fakat içersinde outlook gelen kutumda önemli bilgiler mevcut ben bu maillerin yedeğini " d " birimine nasıl kopyalarım ?
windows onarmayı açtığımda dos sistemi geliyor karşıma burdan outlook ' un maillei kaydettiği bölüme girip copy komutuyla d birimine atabilirmiyim acaba ?
Bana kangi komutları yazmam gerektiğini söylermisiniz rica etsem çok önemli benim için bu maillere tekrar ulaşmam gerekiyor....
Yardımcı olan veya olmaya çalışan bütün arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim....

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe
3. sorunuza cevap vereyim. C deki maillerinizi kurtarmanın iki yolu var.

Birincisi: Sabit diski çıkartıp başka bilgisayara takmak. Bunun da iki yolu var.
A yolu. Direkt (içine anakarta bağlayarak) takmak
B yolu. Harici disk gibi takılmasını sağlayan aparatlar var. Hem ide hem de sata diskler için kullanılabiliyor. Çok pratik. Rahatça C diskinize ulaşırsınız.

İkincisi: Ben sökmeyle takmayla uğraşamam diyorsanız. Cd den başlayan mini xpler var. Bu Xp içeriğini galiba ram a kuruyor. Ve bilgisayarınızda hiç sabit disk olmasa bile bu cd ile bilgisayarınızı başlatabiliyorsunuz.

Yani bu işler artık eskisi gibi zor değil.

Eğer bu da olmazsa aklıma bir çözüm daha geliyor. Takarsınız Xp cdsini, üzerine windowsu yeniden yüklersiniz. Sanırım böyle de verilerinizi rahatça kurtarırsınız. Tabii ki diskinizin bozuk olmadığını varsayıyorum

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
teşekkür ederim sorunu çözdüm üzerine windows kurdum o şekilde açmayı başardım..

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe
Sevindim verilerinizi kurtardığınıza