OutlookExpresse Gelen Excel Dosya

Excel Vers. ve Dili
exel 2002
Arkadaşlar,

Tam 5 saattir uğraştığım ve bir anda kaybolan Excel Çalışma sayfası kayboldu.Çıldırmak üzereyim Lütfen yardımcı olun.Sorun şu;Outlook Expresste gelen excel çalışma sayfasını PC ye kaydetmeden direk mailden açarak üzerinde çalışmışım farkında olmadan.Kaydedip çıktığımda birde baktımki çalışma sayması yok.Bir türlü bulamadım.Yani Mail yoluyla gelen Excel Listenin üzerinde çalıştığımız ve kaydettiğimizde bunu herhangi bir yerde saklıyormu.Lütfen Yardım edin.Çok zor durumdayım.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
.

My Documents - Belgelerim' in içine bakın.

Ya da şöyle bir deneme yapın.

Kendinize bir maille bir Excel dosyası gönderin veya gönderilmiş olan dosyayı açın ve Save as ile nereye kaydettiğni gözlemleyin.

.

.

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
outlook dosyalarinizi icin

C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.Outlook\

yolunda bir klasor icerisinde dosyalari tutmaktadir oradaki klasorleri incelemeniz gerekir..

Excel Vers. ve Dili
exel 2002
.

My Documents - Belgelerim' in içine bakın.

Ya da şöyle bir deneme yapın.

Kendinize bir maille bir Excel dosyası gönderin veya gönderilmiş olan dosyayı açın ve Save as ile nereye kaydettiğni gözlemleyin.

.

.
Dediğiniz gibi yapmaya çalıştım Mailden herhangi bir excel dosyda değişiklik yaptım save as yaptım termporary int.files ın içinde contetn.ie5 diye bir yere atıyor,Direkt C üzerinden Content.ie5 i bulmaya çalışıyorum bulamıyorum.

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
gorunmesi gerekmiyor sonuna

...Temporary Internet Files\Content.ie5

seklinde yazip enter`a bain o klasoru acacaktir.