Ozet Tablo toplam alinamiyor !

Daha onceden su baslikta cevap aradigim ama bulamadigim bir sorunumu sizlerle paylasmak istiyorum. http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=56626 (Umarim bu forumu kirletmek disinda, bir cozum bulma yolu olarak algilanir..)

Ekteki dosyada goreceksiniz 2 ayri sheet var; DEPO SAYIM LISTESI nden pivottable yapmaya yeltendim. Fena da gitmiyordu, Lakin toplam aldiramiyorum.

DEPO ADEDININ toplamini almaya calisiyorum. Bu verileri gidip DATA hanesine koyunca, her urunun karsina 1 yaziyor(Elimde kac kalem urun oldugunu goruyorum ). Ayni data yi alip ROWS hanesine birakinca da rakamlar dogru cikiyor fakat toplam vermiyor.

Daha onceden bir arkadas bunu yapip koymus ama maalesef, bu sadece bir ornek.

Ben bunu nasil dogru yapabilecegimi ogrenmek istiyorum, mumkunse..

Simdiden tesekkurler;

Saygilar, sevgiler..

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Özet tabloda alan oluşturduğunuzda varsayılan olarak alandaki veriler saydırılır. Eğer siz eklediğiniz alanın toplanmasını istiyorsanız. Eklediğiniz alan üzerinde sağ klik yapın. Açılan menüden alan ayarları seçeneğini seçin. Açılan pencerenin özetleme kısmında toplam seçeneğini seçin. Bu pencere farklı işlemlerde yaptırabilirsiniz.

beyrek1972

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
xp
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-03-2029
uplaud yapamıyorum sorun sitedenmi?

S.Yiğit

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
Sy AnarshiT

Sy Korhan Ayhan Hocam anlatmış ama bende Resimlerle anlatmaya çalıştım umarım yardımcı olur.