Soru Paylaşılan Excele Aynı Anda Veri Girişi

Excel Vers. ve Dili
2016 Türkçe
Merhabalar, öğrenmek istediğim bir husus var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Paylaşıma açtığım bir excel dosyam var ve ayni anda veri girişi yapilabiliyor. Her veri girişi userform ile yapiliyor ve kalan satirdan itibaren devam ediyor. Bu durumda örneğin A kişisi veri girişi yapti ve sayfayi kaydetti, B kişide ondan hemen sonra kaydedince o hücre şu kullanıcı tarafindan dolduruldu, hangisi kabul edilsin diye uyari veriyor. Bu uyariyi verdikten sonra benim girdiklerim bir sonraki siraya kaydedilebilir mi benim onayim ile? Bu mumkun mu acaba?
Ayni zamanda her satıra veri girisi yapildiginda "J" sütununda bulunan sayilardan en büyüğünün bir büyük degerini yeni satira veriyor. Yani 10 ise son sayi veri girisinde bir sonraki satirda J sutunu 11 oluyor. Bu durumda onay verdikten sonra aynı işlem başkası tarafından da yapılmışsa bir sonraki 12 olacak. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Tores333

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 EN 64 bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
23-06-2025
merhaba, böyle senaryolar için ben her giriş yapan kullanıcı için farklı sekmelerde calısma yapacak sekilde dosyayı kurguluyorum. tüm verileri de daha sonra ayrı bir sekmede birleştiriyorum.

Excel Vers. ve Dili
2016 Türkçe
Ama bir sütundan deger aliyor ya, o işlem nasil olacak o durumda ?