Personel Avans Takip

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 TR
Ben personelin avanslarını takip edebileceğim bir excel çalışması yaptım ve bunu epeydir kullanıyorum fakat forumdaki güzel örnekleri görünce aslında çok acemi bir şey olduğuna karar verdim. Acaba bu örnekten yola çıkarak bana yardımcı olabilecek birileri varmı. Ben her bir personel için ayrı bir çalışma sayfası açıyordum fakat ana sayfam olmadığı için her defasında alt taraftan isimleri aramak zorunda kalıyorum ve ayrıca yeni kişi eklemek istediğimde örnek dosyayı kopyalayıp onun üzerinden gidiyorum. Şimdi sizden ricam bu şablona bir ana sayfa eklemek ki böylece ben ana sayfada personelin isim listesini görebileyim ve yeni personel eklemek için bir buton koymak.
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 TR
çok teşekkür ederim espionajl. Örnek aradığım gibi birşey ancak bir ricam daha olacak. ana sayfada isimlerin olduğu yerde açmış olduğum çalışma sayfalarından bilgiler görüntüleyebilirmiyim. Mesela ana sayfada hotel adlı personelin nekadar avas çektiğini veya maaşının ne kadar olduğunu veya özlük bilgilerinden bir kaçı hakkında bilgi gibi. bu konu hakkındada yardımlarınızı bekliyorum.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Bu istediğiniz tabiki yapılabilir. Fakat siz ana sayfanın formatı nasıl olacak ise bir şablon hazırlayıp yapılmasını istediklerinizi dosya üzerinde açıklarayarak foruma eklerseniz daha kısa ve kesin çözüme ulaşabiliriz.

Fikir vermesi açısından örnek dosyayı inceleyebilirsiniz..

http://www.excel.web.tr/showpost.php?p=404518&postcount=16

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 TR
tekrar merhaba,
Vermiş olduğunuz örnek benim istediğim şablon olmuş. Ancak ben anasayfadaki bilgilerinde personele ait sayfadan otomatik gelmesini istiyorum. Ben siz bir tanesini yaparsanız diğerlerini o örnekten bakarak yaparım diye düşünmüştüm o yzden örnek vermemiştim. Eğer ana sayfadaki verilerin otomatik oraya işlenme şansı varsa bana göndermiş olduğunuz örnek dosyadaki verileri yapın gerisini ben oradan bakarak yapmaya çalışırım yapamazsam tekrar yardımınızı isterim. zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Ana Sayfadaki B5 C5 D5 ve B6 C6 D6 Hücrelerindeki veriler formül yardımı ile ilgili sayfadan gelmektedir. Lütfen incelermisiniz..

İstediğiniz bu değil mi ?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 TR
ooo çok özür dilerim.
Ben ana sayfada her satır için tekrardan kod yazmak gerekecek sanmıştım oysaki satırları aşağı doğru kopyalayarak oluyormuş. Sanırım bu işimi görecektir. Teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 TR
bir sorun var sanırım... ana sayfada personel isimlerini yazarken yanına soyadınıda yazdığımda dolaylı formülü işlevini gösteremiyor. Sanırım ad soyad arasındaki boşluk değişkenleri arttırıyor. Bu konuda yapıcak bişey varmı?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 TR
Merhaba,
vermiş olduğunuz dosya bir önceki ile aynı sanırım ancak ben kendi personel bilgilerimi girince hata alıyorum ve her seferinde kayıt ederken bazı değişiklikler yapması gerektiği konusunda bir uyarı alıyorum. sanırım bir uyumsuzluk soz konusu.
Siz kayıt ederken makrolar etkin bir şekildemi kayıt ediyorsunuz yoksa normalmi kayıt yapıyorsunuz. Ben 2007 kullanıyorum ve hakikatten sinir bozucu...

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
vermiş olduğunuz dosya bir önceki ile aynı sanırım .
Merhaba,

İki dosyadaki formüller birbirinden farklıdır. Aynı gözüksede küçük değişiklikler yapılmıştır. O yüzden ikinci dosyadaki formülü kullanmanızı öneririm.

her seferinde kayıt ederken bazı değişiklikler yapması gerektiği konusunda bir uyarı alıyorum .
Bu sorunuzu pek anlayamadım sadece normal kayıt işlemini uyguluyorum bir problemde olmuyor.

Araçlar / Makro / Güvenlik / Düşük(Önerilmez) işaretli olup olmadığını kontrol edermisiniz..

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 TR
Ewt program şimdi güzel çalışıyor teşekkür ederim yardımlarınız için.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Rica ederim.

İyi çalışmalar..

Excel Vers. ve Dili
türkçe
SLM

Bana yardımcı olurmusunuz göndermiş olduğunuz dosyayı göremiyorum banada lazım böyle bi dosya avans takiplerini yapmam için...

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Hatırladığım kadarı ile tabloyu yeniden hazırladım.

.

Ekli dosyalar