Personel Bütçesi

Excel Vers. ve Dili
2003 ingilizce
Merhaba, öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim. Sorum şu:
elimde bir excel listesi var ve 1800 kişinin sicil bilgileri ile maaşları yazılı ve hedeflenen bütçeleri yazılı. ben bu listeyi yaklasık 200 farklı kişiye göndercem ve sadece bütçe alanına belirlenen değer aralıklarında giriş yapmalarını isteyeceğim. Eğer verdiğim değer aralığının haricinde giriş yaparsa hata mesajı almalı. Ayrıca bu 1800 kişinin her biri bir bölüm veya şubede çalışıyor ve sicilinin yanında hangi bölüm/şubede çalıştığı yazıyor. gönderdiğim kişiler sadece kendilerine bağlı olan kişileri görmesini nasıl sağlayabilirim? örnek bir dosyayı ekledim.

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
0 ile 5000 arasında bir değer girilmesine izin vermek istiyorsanız;
Veri doğrulama>tüm sayı>arasında>en az =0>en fazla =5000 şeklinde tanımlayın

nihatkr

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
2010 Türkçe
2013 Türkçe
OFİS 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
09.10.2029
ekli dosyaya bakınız.

Excel Vers. ve Dili
2003 ingilizce
veri doğrulama için sorunu çözdük, çok teşekkürler. peki kısıtlamayı nasıl yapabilirim? yani şöyleki: benim listemde tüm personel olacak ama ben listeyi diyelim insan kaynakları müdürüne gönderdim ve ondan kendine baglı personeli hakkında bütçesini yapmasını istedim. gönderdigim kişi sadece insan kaynaklarında calısan kişileri görmeli, diger bölümlerde calısanları görmemeli. bunu nası yapabilirim? listede her calısanın yanında hangi bölümde calıstıgı bilgisi yer alıcak.

nihatkr

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
2010 Türkçe
2013 Türkçe
OFİS 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
09.10.2029
Bunu filitreleme ile yapabilirsiniz ama dosyayı gönderdiğiniz kişinin excel bilgisi var ise bu filitrelemeyi çöze bilir. filitreleme yaptıktan sonra sayfayı korumaya alabilirsiniz. ama kesin bir çözüm olmayabilir.

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel türkçe
merhaba ;
sitede yeniyim arkadaşlar,bütün gün nette personel bütçesi örneği örnek bir tablo aradım ama bulamadım.bana yardımcı olabilir misiniz???

Excel Vers. ve Dili
2007-TÜRKÇE
personel bütçe

elinde personel bütçe siyle ilgili tablo olan arkadaşlar banada gönderebilirmi acaba