PERSONEL İSTATİSTİK İÇİN MAKRO KOD

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Professional Plus 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-12-2024
Değerli üstadlar; İl Sağlık Müdürlüğü olarak bize bağlı birimlerde çalışan personellerimizin istatistiki verilerini tutuyorum ben. Ekte gönderdiğim excell çalışmasında Per_List sayfası data sayfam, diğer tablo sekmeside de =ÇOKEĞERSAY(Per_List!$H:$H;"AKTİF";Per_List!$F:$F;B$3;Per_List!$E:$E;"*"&"TABİP"&"*") formülü ile hangi birimde belirtilen ünvanda kaç adet personel aktif olarak çalışıyor bunu takip ediyorum.

Ancak gerçekte takip ettiğim excellde bu tür tablolar çok olduğu için excell çok kasılıyor ve tüm formülleri hesaplamaya çalışıyor. Bu sorunumu makro kodu ile çözmek istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Not: Pivot tablo benim işimi çok karşılamıyor. Örnek makro kod olursa ben geliştirebilirim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
19-12-2024
Ekran Alıntısı.JPGEkran Alıntısı2.JPG
Norm kadro dediğimiz birimlere göre çalışan personeller için bir sınır var. O Sınırlara göre başka tablolarda da aynı formüllerle hesaplama olduğu için haliyle excell kasılıyor. Ben veri aktarımını makrolarla nasıl yapabilirim ve tüm bunları userformda listeleyebilirim. O yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
19-12-2024
Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yokmu