Arkadaşlar bilgisayar dersinden ödevim var ama exelzede olduğudan yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim personel izin sistemi ile ilgili bir çalışma geliştirmem lazım yardımcı olursanız sevinirim...
hocam üniversite personeli ör. prof doc dr vs bunların çalışma yıllarına göre ne kadar izin alabilirler ör prof dr. serkan aydın çalıştığı yıl 20 alacağı izin 30 gün gibi bi çalışma istiyorum ama hazır olanlardan değil bizim hoca incelemiştir eğer yaparsanda bana msj atarsan sevinirim hocam bizim hoca her yerde çünkü şimdiden tşkler
Burda hoca yok Uzman var korkma.. Ama çoğu yardım etmez.. Çünkü balık vermiyorlar balık tutmasını öğretiyorlar.. Kendi ödevine başla takıldığın yerde forumdan yardım iste.. Bide exel değil excel olacak.. Daha yazmasını bilmiyorsun ödevini nasıl yapacaksın. Gerçi o ödevi sana verende suç sende değil..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.