personel izin takip

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
merhabalar
excelden derin manada anlamıyorum o yüzden buraya yazmayı uygun gördüm yardımcı olursanız çok sevinirim. ekli dosyada perseonelin aldığı sevk izin ve raporları S, R, İ harfleriyle gelmediği güne işleyeceğiz toplam sayfasında da rakamla toplamını vermesini istiyorum . yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşkler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 03,07
Merhaba,
Biraz uzun bir formül yığını oldu ama size tavsiyem bir tablo ve bu tabloya ay ve personel ayrımı yapmadan yazmanızdır. Toplanan verileri de özet tablo kullanarak istediğiniz şekilde raporlayabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
çok tşk ederim hocam. personel sayısını artırmamız mümkün mü? bir diğer sorum toplamda 7 gün ve daha fazla raporu olan personelin kırmızı renge dönüşmesi veya uyarması mümkün müdür?

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 03,07
Merhaba,
Est. hocalık gömleğini giymek için henüz çok erken. Buradaki "hoca"larımıza ayıp etmiş oluruz bu gömleği giyersek. Çalışma 1000 adet personele göre düzenlenmiştir ( sayı fazla olduğu için dosya çalışması ağırlaşacaktır ), ve toplamda rapor gün sayısı 7 veya daha fazla olan personel kırmızı beyaz renklenmiştir.

İyi çalışmalar...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Sayın Hasan40 hocam çok tşk ediyorum benim hocamsınız çünkü benden çok çok ilerdesiniz.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
sayın hocam ekli dosyada gerekli açıklamayı yaptım personel izin takip çizelgesi ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
01-02-2022
Benimde bir kaç değişiklik olabilecek bir çalışmaya ihtiyacım var.

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 03,07
sayın hocam ekli dosyada gerekli açıklamayı yaptım personel izin takip çizelgesi ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim
Sayın uydu1,
Mesajınıza geç yanıt verdiğim için özür dilerim. Eğer hala sorununuz devam ediyor ise biraz daha açıklar mısınız? Bir önceki ay alınan izin yada raporların toplamı diğer ay ile toplanması mı gerekiyor yani H şahsı eylül ayında 2 kez izin almış ekim ayında yine izin almış bu sefer onun izin hanesine 3 mü yazılsın istiyorsunuz? Ama çalışmanızdan benim anladığım manuel olarak izin rapor bilgilerini harf tanımlamasıyla siz giriyorsunuz :/

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
tşk ederim ederim hocam sorunumu hallettim ama yine de ilginiz için tşk ederm