PERSONEL LİSTESİ

A

AYTEK1973

Misafir
Herkese merhabalar,
Öncelikle şunu söylemeliyimki harika ve bilgilendirici bir site, (emek verenlerin ellerine sağlık) bir kaç gün önce bu sitenin varlığından haberim oldu ve inanın bütün gün bu sitedeyim ve çok keyif alıyorum.
Benim daha önceden beri bir sıkıntım var ve bu site sayesinde bu sıkıntımı çözeceğime inanıyorum, umarım tüm ekipden destek alabilirim.
Firmamız hizmet sektöründe bulunduğu için çok fazla personel giriş-çıkış sirkülasyonu oluyor. Her bölgeye bakan asistan arkadaşlar bu giriş-çıkışları günlük giriyor ve personelin bulunduğu projeye ekliyor personeli (girmişse giriş-çıkmışsa çıkış olarak)
Benim yapmak istediğim ön bir ekran olsun buradan personelin verilerini gireyim ve diğer sayfaya bu veriler atsın, böyle birşey yapabilirmiyim. Her ay için yeni bir sayfa açarak giren personelin giriş tarihi, adı soyadı, çalıştığı proje adı, görev, maaşı, yemek ödemesi, yol ödemesi vs. gibi bunu yapmak mümkünmüdür, yardımcı olana herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Herkese iyi çalışmalar...

Excel Vers. ve Dili
(Excel 2016 - İngilizce)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-11-2022
Sayın AYTEK1973,

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. :arkadas:

Bununla ilgili sitemizde örnek olabilecek birçok çalışma bulabilirsiniz.

(Özellikle Örnek Uygulamalar Bölümü"

Size tavsiyem bunları inceleyip kendinize göre bir başlangıç yapmanızdır.

Takıldığınız noktada biz buradayız. :D

Excel Vers. ve Dili
(Excel 2016 - İngilizce)
30-11-2022
Sayın AYTEK1973,

Fikir vermesi açısından sizin için örnek bir uygulama yaptım.

Buradaki kodları inceleyip kendinize göre uyarlayabilirsiniz.

A

AYTEK1973

Misafir
TŞK.

Bu kadar hızlı olacağını tahmin etmemiştim :) İlginize çok teşekkürler. Aslında ben hazırcı olmak istemiyorum ama sabahtan beri siteyi geziyorum bir sürü terim var ve bu terimleri bilmiyorum. Bu yaptığınız çalışmayı ben nasıl yapabilirim, yapmak için nerden başlamam gerekir, bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Öğrenebilirsem bana yaptığınız örneği gelirtirmek istiyorum. Teşekkürler..

A

AYTEK1973

Misafir
...

Pardon UserForm'a nasıl bilgi girebilirim, kulanımı nasıldır?

Excel Vers. ve Dili
(Excel 2016 - İngilizce)
30-11-2022
Eklediğim dosya örnek olduğu için bazı butonlar çalışmıyor.

Makro bilginizin seviyesi bilemediğim için öncelikle makro yazmayı öğrenmenizi tavsiye ederim.

Burası bu iş için en iyi kaynak.... :D

Excel Vers. ve Dili
exel türkçe
arkadaslar personel lıstesı örnegı arıyorum yardımcı olursanız sevınırım ilginize şimdiden teşekkürlr