Personel Takip Programı 2021

yyhy

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2021 TR
Microsoft 365 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-03-2029
Personel Takip Programı 2021 isimli ekteki dosyayı yotube'den indirdiğim videoları izlemek suretiyle hazırlamaya çalıştım. Hazırlayan kişiye ulaşma şansım olmadı, ulaşamadım. Hazırlamış olduğu dosyayı da web ve forumlarda araştırdım bulamadım. Kendim hazırlamaya çalıştım ama macro ile resim getirmede bir hata yaptım bir türlü hatayı çözemedim. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
10-01-2024
Merhaba emeğinize sağlık. "kutu.Fill.UserPicture yol" hatası alıyorum nedeni nedir?

Sağlıklı günler dilerim.

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2003
26.04.2022
program güzel olmuş elinze sağlık resim geliyor masa üstünde foto klasoru açıp içine resimleri koyunca oluyor ; resimlere isim yerine sicil yazılabilseydi iyi olurdu aynı isimden iki kişi olabilir farrklı resim farklı kişiye çıkabilir karışılklığın giderilmesi için düzenliyebilirseniz programın geliştirilmesi acısından önerim

yyhy

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2021 TR
Microsoft 365 TR
20-03-2029
Videoyu çekip web de paylaşan arkadaşa çok teşekkürler. Anlattığını harfiyen uygulayıp bir şeyler öğrenmek ve öğrendiklerimi de excel.web.tr forumda paylaşmak istedim. İnşallah bitirince sicil bölümünden sorgu bölümü de ekleyip geliştirebiliriz.