Personellerin 1 sıradaki ismi yazdıktan sonrasında aşağıya sıralanmasını istiyorum

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Hocam kolay gelsin İyi akşamlar Excel'de örnek aylar yazdığımız zaman aşağıya doğru çektiğimizde komple sıralıyor bu şekilde personellerin ismini yazdığım zaman aşağıya çektiğimde 50 tane personelin ismini bu şekilde getirebilir miyim yardımcı olabilir misiniz biraz Aciliyeti var da

Trilenium

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2019 English
Sorunuz anlaşılmadı.

Örnek bir dosya ile daha açıklayıcı bilgi verir misiniz.

Aciliyetinin bizim için önemi yok. Bu şekilde yazarsanız kimse bakmaz.

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Hocam örnek Pazartesini yazdıktan sonra Excel hücresindeki hücrenin alt köşesindeki kareyi aşağı çektiğimizde nasıl haftanın günleri geliyorsa Ben de bunun altyapısı olarak personelleri oraya yazmak istiyorum ve çektiğimde tüm personelin isimlerinin gelmesini istiyorum Bu şekilde

Trilenium

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Turgay Bey,

Veriyi nereden çekeceğiz ? A1 e geldim a1 in içinde ne yazıyor bilmiyorum ki ?

Bu yüzden lütfen bir örnek dosyayı https://dosya.co/ şu siteye koyup linki paylaşabilir misiniz.

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Hocam ben anlatamadım size bir irtibat numarası verirseniz Size ulaşabileceğim herhangi bir tablo yok Ben size tam olarak izah edemedim

Trilenium

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Maalesef telefon numarası paylaşamıyorum.

Excel de tamamlama özelliği vardır. Siz Ocak Şubat yazıp aşağıya doğru çekerseniz bunun ay olduğunu anlar ve size o ayları dizerek verir.

Şimdi

"personellerin ismini yazdığım zaman aşağıya çektiğimde 50 tane personelin ismini bu şekilde getirebilir miyim"

Personellerin isimlerini getirebilmemiz için bir yerde yazılı olması gerekiyor ki o isimleri nereden alacağız ?

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Maalesef telefon numarası paylaşamıyorum.

Excel de tamamlama özelliği vardır. Siz Ocak Şubat yazıp aşağıya doğru çekerseniz bunun ay olduğunu anlar ve size o ayları dizerek verir.

Şimdi

"personellerin ismini yazdığım zaman aşağıya çektiğimde 50 tane personelin ismini bu şekilde getirebilir miyim"

Personellerin isimlerini getirebilmemiz için bir yerde yazılı olması gerekiyor ki o isimleri nereden alacağız ?
Ocak Şubat yazan yere tanımlayabilir miyiz

Trilenium

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Turgay Bey

Lütfen örnek dosya yükleyiniz.

walabi

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2010

excel 2013
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
06-08-2025
Aşağıdaki konudan bahsediyorsunuz sanırım. İnceleyin

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 TR & Excel 2016 TR
Merhaba,
Sanırım aradığınız yer

excel menü -> dosya -> seçenekler -> gelişmiş -> Özel listeleri düzenle... ->
veri al yanından isimlerin olduğu hücreleri seç -> Veri al tıkla -> Tamam -> Tamam