pivot tablo görünüm

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 SP2
Ingilizce
Merhabalar,

elimde basit bir pivot tablosu bulunmakta.
dikey olarak şehir adlarını yatay olarak da şehirlere düşen ulaşım miktarlarını çıkarmaktayım.
ancak örneğin bir şehirde hiç taşıma gerçekleşmediyse o şehiri göstermemekte.
acaba karşılığı olmayan değerler için 0 girmek mümkün mü?
field ayarlarına girerek değişiklik yapmaya çalıştım ama eror mesajı aldım.
bu konuda beni yönlendirebilecek arkadaşlara teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Merhabalar,

Eğer kaynak sayfanıza "0" değerli kayıt atarsanız, bu kayıtları Özet Tabloda görebilirsiniz.

Özet Tablo mantık olarak bir veritabanına (veya listeye) göre kendini şekillendirir. Eğer veritabanında (veya listede) ilgili şehrin ismi geçmiyorsa, doğal olarak Özet Tabloda da görünmeyecektir.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Merhabalar,

elimde basit bir pivot tablosu bulunmakta.
dikey olarak şehir adlarını yatay olarak da şehirlere düşen ulaşım miktarlarını çıkarmaktayım.
ancak örneğin bir şehirde hiç taşıma gerçekleşmediyse o şehiri göstermemekte.
acaba karşılığı olmayan değerler için 0 girmek mümkün mü?
field ayarlarına girerek değişiklik yapmaya çalıştım ama eror mesajı aldım.
bu konuda beni yönlendirebilecek arkadaşlara teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Tablo'nun üzerinde sağ klik yapın. Gelen pecereden Table Options'ı seçin. Burada da gelen pencerede For empty cells, show kutusunu işaretleyerek karşısındaki kutuya ne yazılmasını istiyorsanız, onu yazın. 0 istiyrsanız 0 yazın. Boş istiyorsanız, boş bırakın.

.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 SP2
Ingilizce
yanitlariniz icin tesekkurler.
bazi sehirleri sectigim icin ayarlarda degisiklik yapmami nedense kabul etmiyordu. pivot tabloyu tekrar olusturarak sorunu hallettim.