Portör Muayene programı rapor tasarımı

Katılım
29 Ocak 2010
Mesajlar
9
Excel Vers. ve Dili
2000
sayın modalı ve diğer forum üye arkadaşlar.ekte bir çalışma yaptım paylaşmak istiyorum ama sadece rapor kısmını tamamlayamadım onuda acıkcası beceremedim acemilkten olsa gerek bilen bir arkadaş onuda tamamlarsa güzel olucak.
yardım almam gereken konu form üzerinde ki kaydı tasarım yaptığım rapora yazdırmak bunu yapamadım bir türlü.
yazır butonu ile istediğim formdaki kaydı yazdırabilmek.
tşk ederim
 

Ekli dosyalar

Katılım
25 Aralık 2005
Mesajlar
4,160
Excel Vers. ve Dili
MS Office 2010 Pro Türkçe
Sayın daywalker48,

1. Tablodaki kayıt no alanını sayı yaptım. Neden metin olarak düzenlemiştiniz, özel bir sebebi mi var?

2. Bu gibi durumlarda where nerede cümlesi kullanılır. İlgil kodlarda kırmızı ile işaretlediklerimi ekleyiniz.

Kod:
Private Sub önizleme_Click()
On Error GoTo Err_önizleme_Click

    Dim stDocName As String
   [COLOR=Red] Dim strWhere As String[/COLOR]
    
   [COLOR=Red] strWhere = "[Kayıt No]=" & Me.Kayıtno[/COLOR]
    stDocName = "PORTÖR RAPORU"
    DoCmd.OpenReport stDocName, acPreview[COLOR=Red], , strWhere[/COLOR]

Exit_önizleme_Click:
    Exit Sub

Err_önizleme_Click:
    MsgBox Err.Description
    Resume Exit_önizleme_Click
    
End Sub
İyi çalışmalar
 
Katılım
29 Ocak 2010
Mesajlar
9
Excel Vers. ve Dili
2000
Teşekkür ederim sayın modalı yardımınıza
 
Üst