- Excel Vers. ve Dili
- Office 2019
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 01-09-2022
prim_sistemi.xlsx dosyasını indir - download
prim_sistemi.xlsx dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
www.dosya.tc
Merhaba yardımlarınızı bekliyorum
Bir rapor yapmak istiyorum excel bilgim pek olmadığı için sizlerden destek bekliyorum, mümkünse formülleme yapamıyorum konuyu anlatmaya çalıştım
Satış veri ve tahsilat veri diye iki yerden verileri çekecek bunları ben muhasebe bölümünden indirip kopyala yapıştır yaptığımda plasiyerlere dağılmasını istiyorum bilgilerin
Ahmet plasiyerden gidersek
Satış veride tür yazan kısımlara hedef vereceğiz GELENEKSEL KANAL CİRO VE ZİNCİR MAGAZALAR CİRO HEDEFİNİ TOPLAYINCA VERDİGİMİZ HEDEF CİRO NUN ORANINA GÖRE PRİM ALACAK bu prim tablosu dosyanın içinde plasiyerlerin tablosunda görünüyor.
Tür hedefini tutturacak iade de o türdeki yaptığı cironun %5 ini geçmeyecek %5i geçenlere iadesi prim alamayacak
Tahsilat prim tablonun içinde KOD1 ve KOD3 yazan kısım var kod3 zincir mağazalar ve geleneksel kanal diye yazıyor burada kod1 plasiyerin isim kısmı plasiyer yazan isimlerin içinde hesap yapması lazım her plasiyerin ismine göre geleneksel kanalın günü gelmiş tahsilatın en az ay sonuna kadar %85 ini yapması gerekiyor plasiyer isim yazan tabloda tahsilatını yaparsa kaç tl prim alacak yazdım tutturuşa hanesine işleyecek eğer tahsilatını gerçekleştiremezse tüm primleri yanacak satıştan hak kazandığı primlerin de
UMARIM ANLATA BİLMİŞİMDİR ANLAMADIGINIZ YER OLURSA SORARSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN DESTEK VEREN VERMEYEN HERKESE TEŞEKKÜRLER..
https://www.dosya.tc/server34/pt298f/prim_sistemi.xlsx.html
Ekli dosyalar
-
1.9 MB Görüntüleme: 14