Proğram simge durumunda iken arkada diğer excel dosyalarına müdahale edebilmek.

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
09-10-2020
Kıymetli Hocalarım;
Ekteki proğramı simge durumuna getirdikten sonra arkada çalışan veya açacağım diğer excel dosyalarında çalışabilirmiyim.Daha öncede bu konuyu yazdım ama sonuç alamadım.Yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Office2000
Degerli kardes,

gondermis oldugun programi calistiramadim. Bu senin soruna dogru cevap verilmesi icin yeterli degil. N.Ş.A. da Pencere ile yapılabiliyor. Ama senin anlatmak istedigini tam anlayamadim. Programi tektar atarsan denenebilir.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
dosyanızı makroları aktifleştirmeden açın,
ThisWorkbook kod sayfasında Application.Visible = True
anamenü form sayfası kodlarında False olan yerleri hangilerinin görünmesini istiyorsanız True olarak değiştirin
değişikliği kaydedip çıkın, sonraki açışınızda istediklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

bu işlemi yapmadan önce dosyanızın yedeğini almayı unutmayın!!!

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 Türkçe
09-10-2020
Kıymetli arkadaşlar;
Anlatmak istediğim , Telefon rehberi açıkken görev çubuğunda simge durumuna getirdiğimizde açtığım diğer excel dosyalarında çalışabilmek istiyorum.maalesef şu anda bu proğramı kapatmadan diğer excel dosyaları açılmıyor.Her hangi bir Excel dosyasında çalışırken Telefon rehberi gerekli olsa açtığımızda çalıştığım excel dosyası kayboluyor.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 Türkçe
09-10-2020
Kıymetli Arkadaşlar;
Bu Konuyu daha öncede sordum forumda buna çözüm bulamamıştım.Yine bu günde cevap gelmediğine göre ben imkansız veya saçma bir şey istediğim kanaatine vardım.O yüzden herkese teşekkür ediyor ve konuyu kapatıyorum.

Excel Vers. ve Dili
ev: Ofis 2007- Win Xp
iş: Ofis 2010- Win Vista
Sorunuzu daha evvel gördüm ama vaktim olmadığı için ilgilenemedim...
İstediğiniz budur umarım.

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 Türkçe
09-10-2020
Simge durumuna geçmek

Sayın hsayar;
Öncelikle inceliğinizden dolayı teşekkür ederim , daha öncede ilgilenmiştiniz. eklediğniz proğramı açtım. tam olmasada yarı yarıya benim dediğim olmuş sayılır.Ben proğram açıldığında arkada gözüken proğramın excel deki veri sayfasının da gözükmesini istemiyorum.Sadece User Form olarak açılsın veya simge durumuna geçsin .Simge durumuna geçirdiğimiz zaman Diğer başka Excel dosyaları nı açıp çalışabiliyim diyorum.İmkansız ise İlginizden dolayı tekrar teşekkür eder ,işlerinizde kolaylıklar dilerim.

Excel Vers. ve Dili
ozaman şöyle yapın program açıldıktan sonra başlat>programlardan yyeni excel açın

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 Türkçe
09-10-2020
Sayın hsayar;
Artık bu şekilde kullanacağım, Çok teşekkür eder saygılar sunarım.

Excel Vers. ve Dili
rica ederim.