Programlama nasıl öğrenebilirim

Excel Vers. ve Dili
2003
Bende Senİn Gİbİyİm Ama Cevap Yazan Yok Baksana Nasil Forum Burasi

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
Bende Senİn Gİbİyİm Ama Cevap Yazan Yok Baksana Nasil Forum Burasi
merhaba
E=m*c² nedir diye sorsaydınız, Albert Einstein'ın genel görecelik kuramı kitabını okuyun desek, yeterli olur muydu?

sitedeki, excel dersanesi'ndeki makale ve çalışmaları inceleyebilir, makro-vba başlığı altındaki soru ve cevapları takip edebilirsiniz.

Haluk

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit 2010 - İngilizce
+
Google Sheets
+
JScript
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
Hmmm.... :mrgreen:

.

Excel Vers. ve Dili
2003
bak kaç gün oldu saymadım. sabır dedin sabrettim..cevap yok :)))

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
merhaba
E=m*c² nedir diye sorsaydınız, Albert Einstein'ın genel görecelik kuramı kitabını okuyun desek, yeterli olur muydu?

sitedeki, excel dersanesi'ndeki makale ve çalışmaları inceleyebilir, makro-vba başlığı altındaki soru ve cevapları takip edebilirsiniz.
Sayın Uzmanamelenin cevabı yeterince açık. Eğer bu siteden birşeyler öğreneceğim diyorsanız başka yolu yok. Yok hayır siteyi kullanmadan sitedeki çalışmalara benzer çalışmalar yapmak istiyorum derseniz sitenin girişinde görebileceğiniz kitapları önerebiliriz.

Kendi adıma siteye kayıt olduğum günler ile şu anki halimi kıyaslamak bile saçma geliyor bana. örnek çalışmalarımı görürseniz kendi işlerimi çözmek anlamında son derece güzel (ben öyle düşünüyorum) çalışmalarım olduğunu görecekseniz. tamamı bu platform sayesinde. Hoş zaten herkes kendi işleyişine göre dosyalar hazırlıyor. Amaç burada insanlara yol göstermek, fikir vermek, farklı bakış açıları edindirmek. Bu anlamda site görevini son derece iyi yapıyor.

Saygılarımla...

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Almanca
sabir ve zaman .....