• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ProgressBar Nesnesi hakkında örnekler var mı?

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Merhaba arkadaşlar. ProgressBar Nesnesi hakkında çalışılmış örnek dosyalar var mı? Bunu inceleyerek çalışmama eklemek istiyorum.

Merhaba arkadaşlar. ProgressBar Nesnesi hakkında çalışılmış örnek dosyalar var mı? Bunu inceleyerek çalışmama eklemek istiyorum.

Ekte, Vbe'sinde 2 progressbar'lı userformu olan ve bazı sayfaları bilerek çıkarılmış bir örnek ekliyorum. Kodların işlevini rahat anlayacağınızı düşünüyorum.

Dosya açılış şifresi sorarsa " 123 " .

Ekli dosyalar

Bu örnek içindeki birkaç kod konusunun ayrıca işinize yarayabileceğini düşünüyorum

Ekli dosyalar

Forumda "ProgressBar" olarak arama yapınız. Örnekler var zaten.

Ekte, Vbe'sinde 2 progressbar'lı userformu olan ve bazı sayfaları bilerek çıkarılmış bir örnek ekliyorum. Kodların işlevini rahat anlayacağınızı düşünüyorum.

Dosya açılış şifresi sorarsa " 123 " .

Bu örnek içindeki birkaç kod konusunun ayrıca işinize yarayabileceğini düşünüyorum
Teşekkür ederim. İnceleyip uygulamak istiyorum.
Forumda "ProgressBar" olarak arama yapınız. Örnekler var zaten.
Aradım. çok fazla sonuç çıkmadı. Çıkanlar ile bulabileceğim diğer dosyaları mukayese etmek istiyorum. Teşekkür ederim.
Ek'teki dosyada birçok örnek bulabilirsiniz...
Çok sağolun Murat Bey. Örnekleri inceleyeceğim. Alakanız için çok teşekkür ederim.

EDİT; Çok eğlenceli olanlar da var. Süperler... :)

Son düzenleme:
Çok sağolun Murat Bey. Örnekleri inceleyeceğim. Alakanız için çok teşekkür ederim.

EDİT; Çok eğlenceli olanlar da var. Süperler... :)

Rica ederim Emine Hanım...
Çok daha eğlenceli olanlar da var ama bazı nedenlerden dolyı yollamadım.

Biliyorum. Kafanız karışmasın diye yeteri kadarını yolladım. :)

Rica ederim Mehmet Bey, iyi günler....

Geri